Kanadske vlasti će zamrzavati privatne račune učesnika protesta

• Začetnik teme Začetnik teme Fring
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Fring

Domaćin
Poruka
3.271
Bez potrebe za sudskim nalogom, banke će moći zamrznuti privatne račune bilo koga ko je povezan s protestima. Stotine demonstranata i dalje su u glavnom gradu Kanade.

Uhapšene vođe protesta, počelo zamrzavanje bankovnih računa demonstranata​

Zakon o vanrednim situacijama koji je u ponedeljak potpisao Trudo predviđa i zabrane javnih okupljanja.

Vlasti su upozorile okupljene demonstrante u Otavi, koji su parkirani u oko 400 vozila na ulicama, da im preti zamrzavanje privatnih računa u bankama i suspenzija osiguranja.

Policija je saopštila i da sarađuje sa centrima za socijalni rad kako bi sa demonstracija, pre moguće intervencije policije, sklonila decu koju su okupljeni doveli.

Lič je ranije za novinsku agenciju Kanadijan pres rekla da je njen bankovni račun već zamrznut.

Kristija Frilend, zamenica kanadskog premijera, potvrdila je da je vlada počela da zamrzava bankovne račune kamiondžija.

„To se dešava, evo, imam ispred sebe podatke“, rekla je ona

https://www.danas.rs/bbc-news-serbi...o-zamrzavanje-bankovnih-racuna-demonstranata/

Pocelo je ko je protiv demonokratskog rezima i demonokratije bice zamrznut

Још када је ово кренуло требали су сви да узму сву уштеђевину из банака. Само тако бисмо зауставили ово лудило у цугу. Али народ је успаван.
А за децу... Живео још један разлог да ваша деца не буду ваша! Центри за социјални рад који функционишу како функционишу су једно од највећих зала које нас је снашло. Родитељи који допуштају да им рођена деца буду таоци злотвора који ово креирају заслужују преиспитивање а не демонстранти, они се и боре за децу.

Znaci, ako nemam problem, i ne vidim problem, i zivim srecno, zadovoljno i zdravo, ja imam problem jer ne vidim u cemu je problem? :D :D :D
Ovo je divno :D
Onda fino drzis jezik za zubima. Eventualno kazes - ja sam se vakcinisao i mislim da je to dobro za svakoga. I time zavrsis pricu, ostavivsi drugima pravo da drugacije misle. Je li ti sad ista jasnije ili treba da crtam....

Onda fino drzis jezik za zubima. Eventualno kazes - ja sam se vakcinisao i mislim da je to dobro za svakoga. I time zavrsis pricu, ostavivsi drugima pravo da drugacije misle. Je li ti sad ista jasnije ili treba da crtam....
Mozes ti da mislis sta hoces o cemu hoces i kako god hoces, ali zakonima drzave u kojoj zivis moras da se povinujes, inace pravis prekrsaj ili krivicno delo. Ako propis kaze da za neke stvari mora vakcina, onda mora, svidelo se to tebi ili ne.

Sta ima da vidim? Vakcina je najlepsa naucna tekovina, odbijanje iste je najveca nebuloza i jedino sto ne vidim je sta je to u ljudima pa odbijaju to.
Ајде сада реци да ли пристајеш да теби српска влада замрзне сву имовину...
а разлог да буде не вакцинација, него, на пример, чланство у погрешној странци...
Знам ја добро да ти знаш о чему се ради, али пишем због других...

Sta ima da vidim? Vakcina je najlepsa naucna tekovina, odbijanje iste je najveca nebuloza i jedino sto ne vidim je sta je to u ljudima pa odbijaju to.
Kad progledas i vidis, onda bi ovaj razgovor imao smisla...moje tijelo je moja licna stvar, i sta cu ja unositi u njega, samo je moj problem ili odluka...mozes li da shvatis ista od napisanog, jer nemam zivaca objasnjavati ocigledno

Kad prigledas i vidis, onda bi ovaj razgovor imao smisla...moje tijelo je moja licna stvar, i sta cu ja unositi u njega, samo je moj problem ili odluka...mozes li da shvatis ista od napisanog, jer nemam zivaca objasnjavati ocigledno

Okej, ali za svoju odluku, ako zelis da zivis u okvirima ljudskog drustva, a ne sam bez ikakvog kontakta i sa kim, moras da snosis posledice.

Kao sto drzava ima pravo da te mobilise u slucaju rata, i tako tvoje telo, um, i kompletan tvoj ljudski kapacitet stavi sebi na raspolaganje, tako ima pravo i da ti naredi da se u slucaju epidemije vakcinises. Odbijes bilo sta od ta dva (mobilizaciju, vakcinaciju), snosis zakonske posledice.

I okej je da odbijes ako smatras da tako treba, ja te necu smatrati ni boljim ni losijim covekom. Ali posledice postoje.

Okej, ali za svoju odluku, ako zelis da zivis u okvirima ljudskog drustva, a ne sam bez ikakvog kontakta i sa kim, moras da snosis posledice.

Kao sto drzava ima pravo da te mobilise u slucaju rata, i tako tvoje telo, um, i kompletan tvoj ljudski kapacitet stavi sebi na raspolaganje, tako ima pravo i da ti naredi da se u slucaju epidemije vakcinises. Odbijes bilo sta od ta dva (mobilizaciju, vakcinaciju), snosis zakonske posledice.

I okej je da odbijes ako smatras da tako treba, ja te necu smatrati ni boljim ni losijim covekom. Ali posledice postoje.
Kao sto vidimo, postoje...demonstracije sirom svijeta, neredi, sukobi s policijom, prevrnuti i zapaljeni automobili itd...i ja ne sumnjam ko ce odnijeti pobjedu...

Bez potrebe za sudskim nalogom, banke će moći zamrznuti privatne račune bilo koga ko je povezan s protestima. Stotine demonstranata i dalje su u glavnom gradu Kanade.

Uhapšene vođe protesta, počelo zamrzavanje bankovnih računa demonstranata​

Zakon o vanrednim situacijama koji je u ponedeljak potpisao Trudo predviđa i zabrane javnih okupljanja.

Vlasti su upozorile okupljene demonstrante u Otavi, koji su parkirani u oko 400 vozila na ulicama, da im preti zamrzavanje privatnih računa u bankama i suspenzija osiguranja.

Policija je saopštila i da sarađuje sa centrima za socijalni rad kako bi sa demonstracija, pre moguće intervencije policije, sklonila decu koju su okupljeni doveli.

Lič je ranije za novinsku agenciju Kanadijan pres rekla da je njen bankovni račun već zamrznut.

Kristija Frilend, zamenica kanadskog premijera, potvrdila je da je vlada počela da zamrzava bankovne račune kamiondžija.

„To se dešava, evo, imam ispred sebe podatke“, rekla je ona

https://www.danas.rs/bbc-news-serbi...o-zamrzavanje-bankovnih-racuna-demonstranata/

Pocelo je ko je protiv demonokratskog rezima i demonokratije bice zamrznut

sta? nije pomogla ona ujdurma sa zagadjenjem prirodne okoline? mislim da ih oteraju.

opasan potez vlade. ko zna mozda da zbog toga i geknu

Bice kanada zemlja udruzenog rada :)

ovo vise nije naivno, cak ni tamo. Doduse, to je samo jedna mala otava ali svi gledaju... siguran sam.

Zamrzavanje racuna ucesnicima protesta se nece ni malo svideti onima koji propagiraju cipovanje ljudi i ukidanje novca. Za njih je za zamrzavanje racuna jos pre rano. Prvo cipovanje, pa onda zamrzavanje. Inace bi moglo biti otpora za cipovanje.
I naj vecim debilima bi morala da se upali crvena lampica u glavi.
Proslo je vreme teorije zavere.
Jasno je o cemu se radi.
Ima da se bojimo svoje senke, a ne da se zalimo.
Dobro da smo Rio tinto oterali na vreme.:D

Poslednja izmena:
Ко не види шта се иза брда ваља, није ми га жао...
Какво бре замрзавање имовине организатора протеста?
Ало бре, ееееј !!!
Данас вакцине, сутра карбонска такса, прекосутра ко зна шта...
Добродошли у врли нови свет у којем је забрањено мислити другачије од власти.
И не само то, него се свака акција против истих, па макар и потпуно легална, може зауставити.
Наоко ненасилно, јер нико није пуцао у тебе, ни разбио ти лобању.

Јок. Само су ти узели сву имовину и осудили те да умреш од глади.
ДемоНкратија, нема шта...

Poslednja izmena od moderatora:
Ne, nije. Vecina kamiondzija nije vakcinisano, zato se i bune.
Pratim, drugarica, novinarka, je svaki dan sa njima na licu mesta i intervjuise ih, prica sa njima....
Jednostavno su antivakseri. Prosta prica.
Не лажи.
Ја сам новинар државног медија.
Истина, не из Србије.
Престани да лажеш.

Poslednja izmena od moderatora:

Back