Kanada

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
znam za tu opciju. mislim znam ja da moze i turisticki da se ode pa da se ostane na crno. ali nije mi to privlacno bas :think: Sa druge strane, da ja imam tamo nekoga ja bih lagano otisao. ali ovako je vrlo tesko.

Na crno stvarno ne bih savetovao nikom. Radis kod nekog na crno da li ce da ti plati i koliko...koga uhvate prvo u zatvor a onda deportuju.

Kanada gleda samo svoje interese, tako da su imali program da uvoze imigrantkinje koje ce se baviti striptizom tj. prostitucijim, i da bi na taj nacin kao sprecili rodjene Kanadjanke da se bave prostitucijim. Mada su napustili tu politiku 2004. Ko nikada nije bio u Kandai,a misli da sve zna kao sale trbojevic koji je odbijen za Kanadu vise puta, pise u Kanadi odmah dobijes super posao,kucu,kola...prvo radis kao direktor dok se ne snanjes,a posle kao generalni direktor...Kanada gleda svoje interese...
http://section15.ca/features/reviews/2008/10/08/temporary_visas/

Kanada je jedna od retkih drzava koja postuje sva prava homoseksualca. Tamo je dozvoljeno i vencanje osobama istog pola.:klap: Homoseksualci nad kojima se vrsi diskriminacija u njihovim drzavama, mogu kao izbeglice da dodju u Kanadu i srede papire.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back