- Poruka
- 6.496
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vecina ljudi u srbiji gladuje. oko milion ljudi prima socijalnu pomoc u vidu obroka iz narodnih kuhinja.
WOW zivivs u Kanadi, a pomazu te roditelju kako god znaju i umeju, umesto da je obrnuto... Kod nas u Americi ne postoji srce, postoji samo istina.
Zavrni rukave i nadji neki posao i pomozi roditelje kako znas i umes.
Poznata je ta Americka istinaa vidi se i da nemas srce. Mojim roditeljima ne treba moja pomoc, dobro se staraju o sebi i zive veoma lepo i udobno. Ako im nesto nekad treba uvek im pomognem jer sam tako naucila od njih, oni meni uvek pomazu. Tuzno je da ti u tvojoj americkoj ludnici ne znas za drugu pomoc sem finansijske.
Hoces reci da Amerikanci ne koriste kredite i sve druge oblike pomoci koji im se ponude? Tako neko ima banku, a neko ima imucne roditelje... slikaj se u koloru Arlington! mozes samo da se pojedes u svom besu i otrovu.
Lencaris u Kanadi ne radis nista,izdrzavaju te drugi. Tudj leb jedes,a ovde hoces da solis pamet ljudima. Imucni roditelji,a patis od kompleksa...losa si
Ti si pateticno smesna, u Kanad kao radii,a izdrzavaju je ''imucni roditelji'', a ti si klozetska solja.