- Poruka
- 6.496
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav svima!
Imam par pitanja,ako neko moze da mi neke informacije bilo bi odlicno.Razmisljam vec duze vreme da apliciram za permanent residence(skilled worker),lekar sam po zanimanju(opsta praksa).Da li se diploma medicine na kojoj pise da sam stekla zvanje Doktora Medicine(u trajanju od 6 godina) boduje kao master (25 bodova)?Na mom fakultetu ne izdaju potvrdu o ekvivalenciji sa masterom,ioako mi je receno da je donet zakon koji to potvrdjuje,samo izdaju potvrdu da imam pravo na upis na doktorske studije (PhD).Da li je to dovoljno ili mi treba jos neka potvrda,i ako mi treba gde se izdaje?
Hvala unapred
P.S. Koliko je potrebno da se dodje do vize otprilike?
Pozdrav svima!Pomalo sam obeshrabren vjerujte kad vidim da i vi mnogo skolovaniji imate nedoumica i problema oko odlaska.Cemu da se nadam ja sa osnovnom skolom,zenom i troje djece.Supruga ima ekonomsku skolu a moja strucna sprema "spreman na sve'tj-majstor gradjevinar izgleda da ne vredi nista?Engleski mi je los ,samo ponesto mogu da se sporazumijem ,Ovde radim 16 sati-2posla i imam dovoljno za zivot ali imam ogromnu zelju da odem u Kanadu.Nasao sam advokata Z.Kostic iz BG,pa me zanima da li neko ima slicno iskustvo ili je bar cuo za slican slucaj kao moj.Cekam i jednog prijatelja iz Kanade on ima gore svoju firmu -kamionski prevoz-pa me interesuje kako mi on moze pomoci oko odlaska.Najradije bih isao sa familijom,klinci su mi mali:7 god,5 god, i najmladja cerkica 2 mjeseca,a u najgorem bih isao sam.Posla se ne bojim nikakvog,vise se bojim razocarenja,ali sam zacrtao sebi da moram otici.Podrska od supruge 100 %.Molim bilo kakav savjet,komentar.POZDRAV SVIMA!!!
pozdrav svima, imam jedno pitanje. dakle, zanima me da li je istina da se prilikom prvog ulaska u kanadu, sa imigrantskom vizom, moze ponijeti vise od 2 kofera?![]()