Kanabis+sex=?

Darkomir

Zainteresovan član
Poruka
177
Dakle jedna diskusija sa podforuma zdravlje me podsetila na vec pomalo zaboravljeno zelju,a to je, naravno, vodjenje ljubavi kada ste stondirani...svi su mi to do neba hvalili kad sam bio mladji,hajde ako neko ima neko iskustvo...bas me zanima pa da mozda i probam:)

:?
moze li iskustvo "iz druge ruke"/hear-say?
meni je ex pricao da u uradjenom stanju nema kontrolu nad "svojom spravicom",sto ce reci:skrnav sex koji dugo traje,ali na bedan nacin:puno uspona i PADOVA...a nekad i bez uspona,tj neupotrebljiv totalno :roll: ...valjda nesto slicno onome kad si bas bas pijan :( sad,on je to upraznjavao u nekom post-tinejdzerskom periodu,s 18-19,tako da nisam sigurna da li to ima malo veze i sa iskustvom... :o
ma,nemoj to da radis!jos ce ti se zena predomisliti :lol: :wink:

Da imam i ja jednog druga koji lovi na te fore. "Idemo do mene da poduvamo po koju". I onda kad se nesretnica ustondira.... :?
Inace je sav jadan i naravno da nekim normalnim putem nema sanse da bi je smuvao...
Jedino zato je droga nekima dobra... A inace je dokazan njen negativan uticaj i na potenciju ...kao i na citav nervni sistem izmedjuostalog...

a evo i ja hvalim....na sva usta....mnogo dobar trip....al mnooooogooooo dooooobaaaaar....i ona pricha da posle nekog vremena ne mozhesh da uzhivash u sexu bez kanabisa - to nije istina

Mislim da ganja bash i ne ide uz fizichke aktivnosti. To za potenciju jeste tachno, ali na duze staze i uz ozbiljnije kolichine.
Ili chak mozda i nema veze sa potencijom, sad mi neshto pade na pamet... Ima veze sa plodnoshcu. Degenerishu se spermatozoidi. (Verovatno puste dredove i postanu suvishe cool da bi se cimali zbog jajne).

Vise pozitivnih iskustava...cak vrlo pozitivnih...naravo kada je sve opusteno i kada se ne uneredis sasvim...ne, nema veze sa potencijom ukoliko to ne radis non-stop, 24/7.

peach:
:?
moze li iskustvo "iz druge ruke"/hear-say?
meni je ex pricao da u uradjenom stanju nema kontrolu nad "svojom spravicom",sto ce reci:skrnav sex koji dugo traje,ali na bedan nacin:puno uspona i PADOVA...a nekad i bez uspona,tj neupotrebljiv totalno :roll: ...valjda nesto slicno onome kad si bas bas pijan :( sad,on je to upraznjavao u nekom post-tinejdzerskom periodu,s 18-19,tako da nisam sigurna da li to ima malo veze i sa iskustvom... :o
ma,nemoj to da radis!jos ce ti se zena predomisliti :lol: :wink:
da,vidis,to sam zaboravio...i ja sam slusao o padovima,a i o neuspesnim startnim zaletima :lol: :lol: :lol: jos se na kraju ubijem u pojam pa zavrsim na vijagri :lol: :lol: :lol:

Back