O kojoj ponudi govoris
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako ova zahebancija oko otvaranja i zatvaranja granica, testiranja i povecanja zarazenih potraje ..necu ici nigde
Била реклама 90их..зашто у лавору, уживајте са Типом на мору..Lavor bajo
[IMG alt="Alter_Ego_"]https://forum.krstarica.com/data/avatars/m/319/319980.jpg?1526491282[/IMG]
Ди ћемо да скупљамо шкољке, купамо се, безуспешно мувамо распуштене туристкиње, лочемо све што има неки проценат алкохола у себи и слушамо Бед копи?
Камо ?
Ваљда 'КУДА'
Код мене на југу Србије старији људи употребљавају "камо". Временом се то изгубило, мада, видим сад, гооглањем да се код Крвата користи. Закључићу да је "камо" стари словенски израз за куда.
Један политичар често користи сентенцу "кам ги паре", а то свакако није могао да покупи у Кроацији, већ негде у Србији.
Иначе, ја не користим реч "камо", али, нпр. моја баба је користила. А с обзиром да ми је ово мало шаљива тема, у том духу сам и написао наслов.
Генерално, и кад пишем шаљиве постове у озбиљним темама (нпр. на мом матичном подфоруму ПДФ Политика), ако пишем шаљив пост, обично убацим неку архаичну реч, или не користим све падеже или направим неку намерну граматичку грешку, чисто да би било јасније да је у питању шаљив пост. Дакле, кад видиш да сам написао нешто, а да то садржи чуднију реч, или недостаје падеж, онда је у питању шаљив пост, па га тако и протумачи (тј. обично је моје мишљење супротно од написаног, ако садржи овакав скривени траг).
Иначе, и у првом посту сам поставио питање "ди ћемо на море", а наравно да не користим "ди" већ "где" у редовном говору. Као што рекох, шаљива темилица, па и мало шаљивији тон.
Kaze ortak hrvatska puna turista