Znaci sad bih da ujedam!
Pod je.benom sumnjom da se u tom kontejneru svercuje municija i oruzje carina mi je juce skinula kontejner sa kamiona a tek sto sam ga natovario da bi provera trajala do pre dva sata!
Nema sta nisu isprevrtali! Lik koji se doseljava iz Australije i koji je mene angazovao ladno nije prijavio dve trecine stvari po fazonu "Zasto da pisem da ima 4 televizora, valjda im je dovoljno da samo navedem da ima televizora, kakvih i koliko - kakve ima veze?!" Ja poludeo!
Sve se to nekako danas zavrsi, ja da krenem iz Luke Beograd oko pola 4 kad ono zastoj katastrofa - auto se slupao na pancevackom mostu, pa kad je dosla dizalica da ga vadi (?!) skrlja se i ona negde i katastrofa! Zajebem ja to, pocece mi zabrana prolaska, okrenem da idem preko Kalemegdana na autoput, i uz onu prugu mi se ugasi kamion - malo nafte u rezervoaru. Tu je vec pocelo da mi pada na pamet gde da postavim granatu da ga celog fino raznesem, da ne radim kako ne treba nego odjednom ZDRAVO! Verovali ili ne - na ler dodjem do pumpe koja je 200m nize... Samo mi se tu posrecilo.
Na kraju stignem u SD, na terminal da jelte rascarinim ovog seljaka i njegovu robu i ladno mi kazu da je on u nekom carinskom prekrsaju i da ta roba mora da stoji tu dok ne dodje kontrolor iz Beograda da sve to pregleda jos jednom. Javljeno im unapred. Kad dolazi kontrolor? U utorak!!!!!
Samo sam ga zakljucao i otisao... Uopste me ne interesuje da li ce kamion da bude na istom mestu u utorak i da li ce neko nesto da ukrade... ali uopste!
I posle ovde procitam "Kupio bih kamion... ovo ono" BEZTE BRE BUDALE IZ OVOG POSLA !