Pozdrav svim soferima kamiona!
Nisam vozac nijednog velikog ljepotana, ali svakako ih gotivim i zanimam se za njih. Imao sam zelju da postanem vozac tegljaca na duge staze ali kad vidim koliko se ceka na granici nekako me odma hvata nervoza (ne volim da cekam, mislim da bi po mene hitna jednog dana na granicu dosla dali mi kosulju i odvezli u ''hotel''

). Ovu temu na forumu sam citao 4-5 dana i stvarno se ima sta vidjet i moram priznat da je ovo prva tema na nekom forumu da sam posvetio toliko vremena. Vidio sam dosta kamiona, sa ove i one strane Atlantika, one stare i nove. Procitao sam iskustva vozaca koja su mi se mnogo dopala (mislim kad bi se jedno vece nasli u nekoj kafani da bi neki od vas otjerao u 3 PM koliko bi zapitkivao

). Tu su i autobusi koje takodje mnogo gotivim. Sta reci volim velike masine. Moram jos priznat da vam malo zavidim kad vas vidim u kamionu onako sa visine me gledate u autu dok se mimoilazimo ili dok vas preticem. Sto se tice kamiona gotivim najvise Volvo (pozz za truckera iz Sd), a ostali su mi svi dragi

Trucker svidjaju mi se tvoji kamioni jes da su stariji al nema veze, svakako su gotivni.
A ti si daj sto je tjerao pored Doboja one zime onaj veliki teret pa slupao Polo i onolika pratnja bila, svaka ti cast!
Nisam se vozio ni u jednom kamionu ali svakako imam zelju pa ko ce znati mozda jednog dana dovoljno mi samo 2 km da osjetim kako to izgleda, naravno volio bi neki veci kamion, tegljac nije vazno stari ili novi.
P.S. Smatram vas mnogo boljim vozacima nego one da tako kazem kretene koji uvate bjesna auta i motore pa idu 200 na sat i misle da su sofercine. Umjece je toliku masinu protjerat svuda i po svakakvom vremenu.
Jos jednom pozdrav i srecan vam put i jos puno km da predjete bez kvarova i nesreca!