Kamioni i autobusi

jeste da volim volvo, ali su mogli malo vise da se potrude oko novog izgleda, ovo i nije nesto osim maske i farova.
Pa koliko sam do sada uspeo da vidim ovo je samo malo prepravljanje i prilagodjavanje nekom sadasnjem trendu. Nisu ga skroz menjali kao sto je to slucaj sam MAN. . . Inace slike tog volvoa (farovi, branik i unutrasnjost kabine) mozes da nadjes i na volvom sajtu i to su jedine slike koje sam ja do sada nasao i receno je da ove godine treba da se predstavi. Samo! Nisam video da li su nesto menjali u predelu bokova i kako te linije sada izgledaju. . .

koliko ja vidim - peterborough (uk), verovatno zato sto je i bio namenjen tom trzistu ?!
Iz nekog meni nepoznatog razloga i ovde su trčali ti s volanom na desnoj strani, mada znam da ih je bilo i ''normalnih''. Imali su 260ks, proizvodnja je išla negde otprilike do osamdesete. Onaj kasniji model s motorima 300 - 380 ks je bio međufaza do Turbostara koji je predstavljen 1986.

Nisam bio da ga vidim. Provalili smo da nije moguce prevesti kamion iz euro 2 kategorije u euro3 kategoriju samim menjanjem motora. Sasija je registrovana kao euro2 u svim zemljama gde je taj kamion ulazio, tako da murija moze da te zeza koliko god pozelis. Sad imam para i merkam samo FH12 460hp, 2000 god, euro 3, globetrotter xl, po mogucnosti da je bio kiper (oni malo prelaze). Ako neko nesto cuje - neka javi, bicu zahvalan.

ovdje se spominju autobusi, pa evo jedan
g%20punom%20sjaju.jpg

:lol:

Back