sedgwick
Ističe se
- Poruka
- 2.981
Mislim da ce ici na totalku,em je to vec star auto em nije kriv,izbio mu zadnji trap kompletan,ukošen skroz...E jbg, sad je pitanje i koliko se tu popravka uopšte isplati.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da ce ici na totalku,em je to vec star auto em nije kriv,izbio mu zadnji trap kompletan,ukošen skroz...E jbg, sad je pitanje i koliko se tu popravka uopšte isplati.

jel pod blindirat misliš fiksirat da se više ne mota ili?Mnogo znaci ali evo rekose koja je cifra da se uradi...blindiracemo je i cao...
od 1 do 18 bez kumpluga, samo dok krene koristi kumplugKako prebaciti iz sedamnaeste u osamnaestu brzinu pitanje je sad?![]()

oni i svaku polovinku računaju pod 1 brzinu, kod nas primjerice kažeš 8 brzina iako na svakoj imaš dvije, sporu i brzu, dok bi amerikanac za isti mjenjač rekao 16.Da, ti jako dugački sa više prikolica uglavnom imaju 18 brzina
Da da,izbace se cilindri i ubaci kruta spona koja je fiksna,ne zakrece se...i livada...malo cesce menjas gume al bar ide pravo a ne ko ker iz svaleracijejel pod blindirat misliš fiksirat da se više ne mota ili?

Kazu da je konkretno na dafu strasno komplikovana prateca. Popravka bi izasla oko 10.000e..kazu da ima neka aluminijumsks kutija u kojoj su senzori smesteni i da vremenom usled kise,soli,vlage i slicnog taj aluminijum oksidira i krene da bubri na unutra i unistava te senzore kojih je preko 10-11komada a svaki kosta 800e...zavrtelo mi se u glavi kad sam cuožalosno je šta se uvede nešto naprednije ko ta motajuća prateća osovina a onda se nema love za servisirati![]()
da 10 000eKazu da je konkretno na dafu strasno komplikovana prateca. Popravka bi izasla oko 10.000e..kazu da ima neka aluminijumsks kutija u kojoj su senzori smesteni i da vremenom usled kise,soli,vlage i slicnog taj aluminijum oksidira i krene da bubri na unutra i unistava te senzore kojih je preko 10-11komada a svaki kosta 800e...zavrtelo mi se u glavi kad sam cuo
jbte kupiš polovni kamion za te pare 
Bili ste i na nekoj televiziji al da me ubiješ kojojDa da,izbace se cilindri i ubaci kruta spona koja je fiksna,ne zakrece se...i livada...malo cesce menjas gume al bar ide pravo a ne ko ker iz svaleracije
Bilo je danas lepo druzenje,malo sam provozao ovog zelenka sa drugarima
Pogledajte prilog 1668414

To postoji na onim busevima na sprat od pre 40 godinažalosno je šta se uvede nešto naprednije ko ta motajuća prateća osovina a onda se nema love za servisirati![]()

i da se servis plaća i 10 000e? odnosno prije 40g sigurno i više.To postoji na onim busevima na sprat od pre 40 godina![]()

https://petratruck.com/wp-content/uploads/2024/09/IMG_20170921_141608157_HDR-1-scaled.jpg
netje u sve glatko 
respect