mario80
Stara legenda
- Poruka
- 87.142
Vidiš to nisam znao da ne sme napred protekt. Logično.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ima lift za njih ali nije namena samo za njih ..Mislim da moraju imati taj lift kad registruju ovo malo vece vozilo .. Čudan je zakon ovde za hendikepirane i kad otvaras radnju motas imati rampu za te ljude ili cak lift ako imas vise steppenica na ulazu u radnju ..Restorani moraju imati spec WC prolagoden za te osobe itdDeluje kao vozilo za spec potrebe hendikepiranih??
Da li to važi i za one prave velike autobuse?Da ima lift za njih ali nije namena samo za njih ..Mislim da moraju imati taj lift kad registruju ovo malo vece vozilo .. Čudan je zakon ovde za hendikepirane i kad otvaras radnju motas imati rampu za te ljude ili cak lift ako imas vise steppenica na ulazu u radnju ..Restorani moraju imati spec WC prolagoden za te osobe itd
Da u gradskim imaju ulaz prilagoden za njih a I spusti se dodatno zracnim jastucima kad ulazi takva osoba u medugradskim imaju lift ..evo ovako izgleda..Da li to važi i za one prave velike autobuse?

Šta mu bi?

Nije, ima i video, samo nije hteo da se prebaci ovde jer je sa zatvorene fejsbuk grupe. Viđao sam ih ranije sa 18, a sad 20 ne.Ovo 3 života ne bih skontao majke mi...čak mislim da je ova slika "šeme" neka zaebancija...