Mi smo mislili da je podlegao ali kada sam dosao i video da je ziv i svestan nisam mogao da verujem....vatrogasci ljudi popadali od vrucine,ne uspevaju da uglave one hidraulicne klipove da razglave kabinu,ispadaju im,a meni mozak tada radi 300 na sat (plus sto obojicu ucesnika znam iz perioda kada sam i ja vozio na otpadu). Odmah dohvatim lanac i zavezem oko stuba,sajlu za lanac i milimetar po milimetar krenem da vucem jer je postojala opasnost da se kabina ionako prilicno unistena otkine sa nosaca medjutim i Bog nas je pogledao te sam uspeo da je "razglavim" koliko je trebalo da bi smo ga oslobodili iz kabine...poslednje info koje imam su da je polomljena ruka,nos i iscasen kuk i moze se reci da je prosao sjajno obzirom na razmere stete...bio je priseban i svestan...od kad sam stigao do momenta kada je bio slobodan proslo je manje od 20 minuta( video sam vreme kada su fotografije nastale)....kada je on transportovan sanitetom pristupili smo uklanjaju s puta a to nije bilo bas lako obzirom da je steta bila katastrofalna...morao sam sa raspustim sve tristope i skinem kardan koji se otkinuo s menjaca prilikom udesa...ali morao se skinuti sa diferencijala...preslepan je bukvalno 10km/h do prvog parkinga gde je izvrsen pretovar a onda kamion transportovan sigurno i bezbedno na odrediste