mario80
Stara legenda
- Poruka
- 85.817
Ooo jes živ gde si sada jesi zbriso iz srbije? 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj bre Sedg ubaci neku dobru ckapi uz kamionBorba sa vetrenjačama
Malo je zamrla tema pa da je oživim...družio sam se ovih dana s ovom mačkom...opasan kamion
Pogledajte prilog 1218801
Lepo, lepo ...
Nego, sad vidim, drugi su pričali, a Volvo je počeo:
Revolucija: Volvo započeo proizvodnju električnih kamiona za teške terete

Teško, nema kabinu za spavanje.Pripadao je Energoprojektu i verovatno pregazio veliki deo Evrope,Afrike,Azije,Juzne Amerike...svojevrstan vremeplov na točkovima![]()
a i to su bili sve dnevni poslovi po gradilistima...
samo mu Gumeni Patak fali 
"Automobilsko Beograd" (moj ćale ih je zvao "Gezović", po direktoru valjda) je imalo gomilu MACK cab over šlepera.Kakav poklon?? Više jugoslovenskih firmi je kupovalo Mack kamione tih godina.
To se vozilo ovako:Navodno da je ostavljen da bi se remontovao,ne izgleda lose...dobra je osnova...zavirio sam unutra,ima 2 poluge menjacasamo mu Gumeni Patak fali
![]()

Obrnuto.Nije problem u vise brzine...kad spustas u nize je zeznuto bez kvacila...mora da dobro smiri
Da se praviš važan, naravno.Zašto bi uopšte šaltao bez kvačila?
Ne treba ti međugas za šaltanje sa kvačilom, to radiš samo da bi uskladio obrtaje, da ti ne cimne.Da li ćete i koliki međugas dati dosta zavisi od obrtaja koji su opet uslovljeni time koliko je kamion opterećen.
Treba kad si natovaren, pa još uzbrdo i prebacuješ u niži stepen prenosa. To jest danas i ne mora, ali na starijim je moralo.Da se praviš važan, naravno.
Isto kao i parkiranje zimi uz ručnu.
Ne treba ti međugas za šaltanje sa kvačilom, to radiš samo da bi uskladio obrtaje, da ti ne cimne.
Ne treba međugas za šaltanje sigurno jedno 40-50 godina, bar cenim tako.Treba kad si natovaren, pa još uzbrdo i prebacuješ u niži stepen prenosa. To jest danas i ne mora, ali na starijim je moralo.