- Poruka
- 237.576
Pa baš da je bilo 4,5 godine starosti ... hm ... znam da su gužve bile jezive. Dvoje vrata se slomilo na meni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Man osnova sklapan u Ikarusu u Zemunu. Ovakve je radila i Avtomontaza u Sloveniji....zaboravio sam oznaku ovog modela...Ja uvek kazem da je GSP Beograd zadnji autobus video kada su stigli oni turski MAN-ovi iz Japanske donacije...ovo posle su sve bile manje vise rbine....zao mi je sto je Ikarbus prakticno propao...imao je dobrog potencijala....Ik-103 (solo) i Ik-201 i Ik-206 (zglobovi) su bili odlicni autobusi....ovi niskopodni Ik-112n (solo) i Ik-218m (zglob) su mi vec bili losijeg kvaliteta,zavrsne obrade itd....Ovo prvi put vidim u životu najdalje što sam dogurao je zastavin kamion. Sećam se onog starog buljavog mercedes autobusa gusenice ali je imao samo jednu ručicu i išao ko pešak uz dedinje. A natrpa se gomila ljudi.
Ili je to bio man? Ikarbus?linija 42 bgd
http://www.autoslavia.com/pravi-nemac-iz-ikarusa/
Viđao sam te sa crvenim tablama ali su ugl vukli neki iskop i sl.
Pogledajte prilog 887303
Za to se uslovno odgovaraIgraš se dok ne zgnječiš neku staru babu na pešačkom![]()
To su ovi izvodjaci radova polupali i onaj mermer i sve ja nisam okrnuo nista vala...jos sam poceo ici gore s prikolicomAl ste izlupali onaj prilaz sa zadnje strane beograđanke jedan kamen nije ostao ceo![]()
Onda su oba '89 ili '90, mislim da je tad bio prelaz.Mislim da su ista generacija ali ne drzi me za rec...treba jos 2 da stignu nadam se da ce bar 1 da se registruje...savetovao sam ove moje u firmi tako...trebalo bi da je osmak![]()
Pa ne dolazim samo ja iz moje firmeVala stoji tvoja eko prikolica sutra ću da postavim sve fotografije da se vidi šteta![]()