Kamioni i autobusi

Prvi dan sankcija je bio pakao, bukvalno su trole bile prepune ljudi ispadali. Samo dan ranije sve normalno. Ostalo mi je u sećanju valjda su svi odustali od vožnje svojih automobila i jurnuli u gsb.
Narednih godina je baš bila totalna katastrofa nikakvo održavanje, rupe se otvarale u trolama gledaš dole asvalt. Dobro smo mi i preživeli kao društvo, mislim da je iz razloga što je sve bilo državno i potrajalo, da je bilo privatno tj kapitalizam ja mislim da bi nestali sa lica zemlje u roku od mesec dana.

Ovo prvi put vidim u životu najdalje što sam dogurao je zastavin kamion. Sećam se onog starog buljavog mercedes autobusa gusenice ali je imao samo jednu ručicu i išao ko pešak uz dedinje. A natrpa se gomila ljudi.

Ili je to bio man? Ikarbus? :think:linija 42 bgd

http://www.autoslavia.com/pravi-nemac-iz-ikarusa/

Viđao sam te sa crvenim tablama ali su ugl vukli neki iskop i sl.

Pogledajte prilog 887303
Man osnova sklapan u Ikarusu u Zemunu. Ovakve je radila i Avtomontaza u Sloveniji....zaboravio sam oznaku ovog modela...Ja uvek kazem da je GSP Beograd zadnji autobus video kada su stigli oni turski MAN-ovi iz Japanske donacije...ovo posle su sve bile manje vise rbine....zao mi je sto je Ikarbus prakticno propao...imao je dobrog potencijala....Ik-103 (solo) i Ik-201 i Ik-206 (zglobovi) su bili odlicni autobusi....ovi niskopodni Ik-112n (solo) i Ik-218m (zglob) su mi vec bili losijeg kvaliteta,zavrsne obrade itd....

Aj Bože pomozi :)

IMG_20210329_103852_879.jpg

Uslovno? Jbt za to se nekada robijalo kada zgaziš pijanca na sred puta. Baš je pojeftinila ova zemlja sve je na rasprodaji i ima istaknutu cenu. Još malo pa ćemo i mi da nosimo bar kodove sa cenom i kvalitetom.

Inače su ovde kod nas u ulici, strogi centar otvorili DVA gradilišta, kamioni i mešalice samo vitlaju u sred bela dana. I to sa onim manevrisanjem ulaženja krana u rikverc u jednosmernu ulicu sa stubićima i parkiranim automobilima.

Back