Kamioni i autobusi

ajde nemojte da se brukate
bolje da ja zadovoljim mladalacku zelju lepe dame sa mojom skanijom
(jest da nije Volvo al sta ces) nego da je vozate kojekakvim nemackim kantama :lol:
mis'im, ako je neki kamion vido puta i akcije to je onda moja mala skandza :twisted:

Imqii-be80f5fd9ff623f1dc7fc8e4cb664413.jpg

q1v1S-be80f5fd9ff623f1dc7fc8e4cb664413.jpg

pW7rS-be80f5fd9ff623f1dc7fc8e4cb664413.jpg

E Zizi, desava se to i kod nas
Juce idem za selo Gornja Bela Reka kod Zajecara,
pun gradjevinskog materijala za neku vikendicu i posto
rade put od Cestobrodice do Zajecara sav saobracaj usmerili na
Boljevac - Planinica - Lubnica - Zajecar, sto je 5 puta gori put nego Cestobrodica
nikako nije za tako tezak saobracaj, ma ni dva auta ne mogu da se mimoidju kako treba
a kamoli kamioni i autobusi. I tako mi se desi lakat krivina, a od sume nisam video idiota koji
je zgazio nekog belog pikapa kao mahnit i izleti ispred mene taman kad sam se prestrojio
skroz levo da udjem u krivinu, a ja isao 20km/h. Ukocio na par metara ispred mene i ja pustim
kabinu koliko sam god jos mogao levo do njega i naglo skrenem desno i samo sam video prikolicu
u retrovizoru kako se obrusava u onu provaliju. Srecom, legla je na nosac za rezervne gume i delom
pa prvu osovinu, ali pola metra joj je falilo da sklizne nacisto da me povuce dole. Naisao zuti MAN iz
STRABAG-a, troosovinac pun rizle pa me izvukao u rikverc, jedva. Ja ubacio u C i udario sper
diferencijala, pa kad je pocelo da me zanosi... Ma jedva smo izvukli kamion odande.

Image376.jpg

Image377.jpg

Image379.jpg

Back