Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kakav zver...jednosoban stan na tockovima.Marauder:
Njega sam video jednom vec, tata moje devojke ima neku knjigu o tako tim budzenim kamionima pa se tamo pojavio. Unutra je kao mali stan, i ako se dobro secam ima neki stocic na kome vozaci igraju nesto nalik na mice ili kako se ta igra vec zove, a mozda je i sah mada koliko se secam nije. . .Marauder:
verovatno jedan po meni od najmotjnijih kamiona,ali bash zato shto izgleda ovako staro i oronulo,bash je badass.Marauder:
Strašan je osećaj, bučan je užasno, a nekoliko desetina metara od njega zemlja se trese. Mislio sam da je jači.Superbird:Cale mi je vojno lice, i jednom davno mi je pricao o kamionu koji je jednostavno die beste...
![]()
MAZ 537 (vucni voz) - motor od tenka, 525ks i 125l/100km
. . .:Njega sam video jednom vec, tata moje devojke ima neku knjigu o tako tim budzenim kamionima pa se tamo pojavio. Unutra je kao mali stan, i ako se dobro secam ima neki stocic na kome vozaci igraju nesto nalik na mice ili kako se ta igra vec zove, a mozda je i sah mada koliko se secam nije. . .
Marauder: