Kamioni i autobusi

Pitanje samo dal nije doziveo hidro udar pri prevetanju a ovako su ostecenja minimalna stvarno... samo ogledala realno...

Ovog sam upravo otkačio 🤣🤣🤣
20231230_193750.jpg

Boga mi,kazu 227 da je ostao cajger na Audiju...navodno da je zaspao....e sad....nek je ziva glava ali nazalost o posledicama niko ne razmislja...probio rezervoar,pocupao kompjutere,pokidao creva od vazduha sva koja idu sa rucne....znaci dibidus....zezancija opasna ali resili smo ga :)

Da je stvarno toliko vozio ne bi živ ostao. Ko zna kakav je impuls dobila elektronika pri udaru. Meni je recimo jedan Citroen pokazivao 250 svaki put kad sam ga palio. Brzinomeri odavno nisu na sajlu kao nekad.

Nego, kad je već Nova godina da kao ljudi obeležimo:

srećna.jpg

Srećno svima!

Ovih dana sve neke lagane voznjice nista zanimljivo se nije desavalo..

20240112_114554.jpg
20240109_130349.jpg
20240105_182225.jpg

Medjutim gledam ja malopre tv i naletim na neke prevoznike po Americi i imam sta da vidim boga mi :) Jedna prelepa devojcica vozi kamion pun gas,ne bude mi tesko i nadjem je na instagramu...pomalo sam se i zaljubio 🤣🤣
Screenshot_20240113_175327_Instagram.jpg

Pojma nemam. Neke stvari mogu da razumem,tocak je prevrtljiv za sekund se desi nesto ali neke stvari bas bas ne mogu da razumem....gde je ovaj lola probao da se okrene to je nevidjeno...jos dosli neki strucnjaci da ga izvuku pa ga ukopaju jos vise plus mu raskace prikolicu mislili bice lakse pa smo se i s time zezali morali da izvlacimo deo po deo....

Boga mi ja sam juce od Rače išao da izvlačim ovu Scaniu..nije bilo suvo nimalo,počišćeno kako gde a on je leteo u 1 ujutru dok je sneg padao tako da to je delic sekunde ako je malo brze usao u krivinu i eto ga...vazno je da nije nista ostetio ni on a ni mi tokom izvlacenja

Back