Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 236.916
Dobih inspiraciju da otvorim temu posto je krenula bleda kopija legendarne serije,pa izvolite pisite utiske
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Тачно, бледа копија.Dobih inspiraciju da otvorim temu posto je krenula bleda kopija legendarne serije,pa izvolite pisite utiske
Super, da se "upišem na temu" pa ću posle gledati, nemam sad 49 minuta.Dobih inspiraciju da otvorim temu posto je krenula bleda kopija legendarne serije,pa izvolite pisite utiske
Pošto u zadnje vrijeme uglavnom svi snimaju krimi serije sa groznom tematikom ovo je osveženje. Da će postati kultna kao stara verzija ne vjerujem. Ali za zabaviti se je sasvim u redu.Pa nije lako ni kopirati danas ...
Tu bih pre izdvojio Tihomira Stanica koji nikako ne moze biti kopija , Jezdic i nije neki glumac ...
To je to ... neka gleda ko hoce , mozda ce druga , treca epizoda biti zanimljivije![]()
Pazi ona prekoDrinska serija , Lud, Zbunjen , Normalan je bas bila hit.Pošto u zadnje vrijeme uglavnom svi snimaju krimi serije sa groznom tematikom ovo je osveženje. Da će postati kultna kao stara verzija ne vjerujem. Ali za zabaviti se je sasvim u redu.
U toj seriji Mustafa je fantastičan.Pazi ona prekoDrinska serija , Lud, Zbunjen , Normalan je bas bila hit.
Nece to skoro ovde posto se snima sve preko k...
A kumovi.Zanimljivo je da su Pavle Vujisič i Čkalja zapravo bili u teškoj zavadi i mimo snimanja uopšte nisu govorili.
Dešava se. Zbog Paje Čkalja nije hteo da igra Gulivera u seriji ''Više od igre''. To je prvo njemu nuđeno, pa kad je odbio ulogu je dobio Nikola Simić i proslavio se njome.A kumovi.
Pa njima nije cilj a nama koji smo gledali stare vidimo ociglednoOdgledao prvu epizodu. Šta znam ok mi je. Ne mislim da je cilj kopirati staru seriju. A ni da se porede glumci.
Šta fali Pink Panteru sa Stiv Martinom? On je odličan glumac i komičar.Neke stvari se ne kopiraju. Nisu trebali ni Kamiondzije. Tada se pogodila idealna ekipa i to je to. Neponovljivo
Kao sto su Ameri ukenjali sa Kluzo-om. P. Selersa ne moze niko zameniti u tom liku.
Jadno.
Stiv Martin je extra komicar ali za taj lik Kluzoa je po meni Piter Selers neponovljivŠta fali Pink Panteru sa Stiv Martinom? On je odličan glumac i komičar.