Kamere za nadzor saobraćaja u Šapcu

Heoronium

Početnik
Poruka
2
Par dana sam bio u Sapcu i sada su me drugari naplasili da kamere za nadzor saobracaja registruju svaki prekrsaj. Nisam bahat vozac, sigurno nisam prosao kroz crveno, izleteo na prioritet, prekoracio brzinu i sl. ali je moguce da je neki pesak zagazio na kolovoz sa suprotne strane a da sam ja ipak prosao (centar grada, guzva...). Molim one koji nazalost imaju iskustva sa time da mi kazu da li je zaista to tako i posle koliko vremena stize kazna. Hvala!

Par dana sam bio u Sapcu i sada su me drugari naplasili da kamere za nadzor saobracaja registruju svaki prekrsaj. Nisam bahat vozac, sigurno nisam prosao kroz crveno, izleteo na prioritet, prekoracio brzinu i sl. ali je moguce da je neki pesak zagazio na kolovoz sa suprotne strane a da sam ja ipak prosao (centar grada, guzva...). Molim one koji nazalost imaju iskustva sa time da mi kazu da li je zaista to tako i posle koliko vremena stize kazna. Hvala!

Нису те другари наплашили већ ће тако и бити. Незнам за Шабац али ускоро у свим градовима.
Ако се по попису закључи, да нам је наталитет у рапидном опадању, увешће се камере и у спаваћу собу. Да држава види, шта то Србин ради ноћу!

Naravno da mi je jasno da se ide ka tome ali kao i sve u ovoj zemlji to se moze sprovoditi na razne nacine. Na primer u BG kamere automatski beleze prekrsaje, dok po nekom mom laičkom shvatanju kamere kakve sam video zahtevaju operatera. Taj mora ići i na pauzu, na kafu, cigaru ko i oni sto sede u kolima. Takav covek (mozda ima i takvih) ce situaciju sagledati realno dok ce masina samo slikati i to je to. Mislim da oni nemaju ni opreme ni ljudi da bas sve pokriju a ono sto nama ostaje je da jedni druge upozoravamo kako sta funkcionise u kojem gradu i koje se stvari najcesce love. Recimo nepropustanje pesaka pri skretanju je teze utvrditi (auto je bocno okrenut kameri i u trenutku prekrsaja se nevidi tablica) u odnosu na nepropustanje pesaka u pravcu sa kamerom. Neznam, ovo je samo moje razmisljanje. Ako budem te nesrece da mi nesto stigne sigurno cu vas informisati (ko zna kad ce nas put negde odvesti).

Back