pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 162.248
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Udri? Videla bih tebe da vozis!
Pa oni nisu normali. Ove beogradske sprcene ulicice jedva imaju mesta za 2 trake u jednom smeru,a kamo li za jednu. Jedva se prolazi. Zuta traka moze da funkcionise u Njujorku gde ima 5 traka u jednom smeru.
Ja vozim - i nista mi snimanje ne smeta.
Ovo oko zutih traka je samo zaobilazni nacin da kazu da je voznja autom na posao i sa njega - nepozeljna delatnost. Koristiti lepo gradski prevoz, on ima red voznje i ide i sa nama i bez nas. Smislice valjda nesto i da se publika u prevozu manje svercuje...
Uistinu, guzve su tolike da ni ne mozes da vozis nekom brzinom. Cak i ako postignes neku brzinu pod punim gasom, to ce da traje pet sekundi i moraces da kocis...
Ulice su nam stvarno preuske.
Istini za volju, nisu sve ulice takve, ali glavne ulice na Menhetnu jesu takve. I ono sto je jos razlika, to su jednosmerne ulice, moze da se stane i levo i desno, ako treba. A na sredini bude traka za vatrogasce.
U Bg bi tako nesto moglo da se napravi tek sa Bulevarom ili Kneza Milosa... Samo Nbg je dobro resen, tamo guzve ima samo na prilazu mostovima.
Ne pamtim da sam u zivotu video guzvu u Jurija Garagina, na primer.
pa sta ce ljudi. beograd je najgori grad za voznju u evropi infrastrukturna nocna mora pa neki mora da predju u zute trake da bi stigli na vreme tamo gde treba da stignu.
vidi se da nikad nisi vozio.
jok ti si vozio tićo![]()
pa sta ce ljudi. beograd je najgori grad za voznju u evropi infrastrukturna nocna mora pa neki mora da predju u zute trake da bi stigli na vreme tamo gde treba da stignu.
vidi se da nikad nisi vozio.
nisu ulice preuske nego vi Tadicevci mnogo kradete
za 10 godina niste napravili u Srbiji nista . Sve sto narod uplati u budzet vi opljackate.
pa jel ti se desilo kad da zuris negde a kolona recimo a 2 km od gazele ne mrda ili mili sta radis onda ?
E kad bi Tadić kako mogao da pomjera zgrade i da napravi po jedno 12 traka...![]()
a jel upadaš u prodavnici na kasu preko reda kad ti se žuri?
ne upadaš jer bi te napušili ko vola
e pa prijatelje, pošto u saobraćaju napušavanje nema efekta, treba da se pušiš kad izbrojiš genge![]()
kakve to veze ima sa saobracajem ? jel placam ja registraciju ? placam
e pa onda bi pravedno bilo da mi sve trake budu na raspolaganju . isto i autobusima
kakve to veze ima sa saobracajem ? jel placam ja registraciju ? placam
e pa onda bi pravedno bilo da mi sve trake budu na raspolaganju . isto i autobusima
plaćaš i voziš gde ti se kaže dečkoooooo
ako zalutaš u kukuruz ima da lete evrići iz džepa![]()
E kad bi Tadić kako mogao da pomjera zgrade i da napravi po jedno 12 traka...![]()
pa šta bi bilo s tvojom kućnom strejom?![]()
jeste jestepa zar zuta traka nije za nas kojima se zuri![]()