Kamere za dan snimile 645 ulaza u "žutu traku"

Udri? Videla bih tebe da vozis!

Ja vozim - i nista mi snimanje ne smeta.
Ovo oko zutih traka je samo zaobilazni nacin da kazu da je voznja autom na posao i sa njega - nepozeljna delatnost. Koristiti lepo gradski prevoz, on ima red voznje i ide i sa nama i bez nas. Smislice valjda nesto i da se publika u prevozu manje svercuje...

Uistinu, guzve su tolike da ni ne mozes da vozis nekom brzinom. Cak i ako postignes neku brzinu pod punim gasom, to ce da traje pet sekundi i moraces da kocis...
Ulice su nam stvarno preuske.

Pa oni nisu normali. Ove beogradske sprcene ulicice jedva imaju mesta za 2 trake u jednom smeru,a kamo li za jednu. Jedva se prolazi. Zuta traka moze da funkcionise u Njujorku gde ima 5 traka u jednom smeru.

Istini za volju, nisu sve ulice takve, ali glavne ulice na Menhetnu jesu takve. I ono sto je jos razlika, to su jednosmerne ulice, moze da se stane i levo i desno, ako treba. A na sredini bude traka za vatrogasce.

U Bg bi tako nesto moglo da se napravi tek sa Bulevarom ili Kneza Milosa... Samo Nbg je dobro resen, tamo guzve ima samo na prilazu mostovima.
Ne pamtim da sam u zivotu video guzvu u Jurija Garagina, na primer.

Poslednja izmena:
Ja vozim - i nista mi snimanje ne smeta.
Ovo oko zutih traka je samo zaobilazni nacin da kazu da je voznja autom na posao i sa njega - nepozeljna delatnost. Koristiti lepo gradski prevoz, on ima red voznje i ide i sa nama i bez nas. Smislice valjda nesto i da se publika u prevozu manje svercuje...

Uistinu, guzve su tolike da ni ne mozes da vozis nekom brzinom. Cak i ako postignes neku brzinu pod punim gasom, to ce da traje pet sekundi i moraces da kocis...
Ulice su nam stvarno preuske.

Istini za volju, nisu sve ulice takve, ali glavne ulice na Menhetnu jesu takve. I ono sto je jos razlika, to su jednosmerne ulice, moze da se stane i levo i desno, ako treba. A na sredini bude traka za vatrogasce.

U Bg bi tako nesto moglo da se napravi tek sa Bulevarom ili Kneza Milosa... Samo Nbg je dobro resen, tamo guzve ima samo na prilazu mostovima.
Ne pamtim da sam u zivotu video guzvu u Jurija Garagina, na primer.

nisu ulice preuske nego vi Tadicevci mnogo kradete

za 10 godina niste napravili u Srbiji nista . Sve sto narod uplati u budzet vi opljackate.

a jel upadaš u prodavnici na kasu preko reda kad ti se žuri?
ne upadaš jer bi te napušili ko vola
e pa prijatelje, pošto u saobraćaju napušavanje nema efekta, treba da se pušiš kad izbrojiš genge ;)

kakve to veze ima sa saobracajem ? jel placam ja registraciju ? placam

e pa onda bi pravedno bilo da mi sve trake budu na raspolaganju . isto i autobusima

Back