d1:za to postoji ppSteffan:A sta bi ti, nesto manje konzervativno?
Ok, samo me je zanimalo da li ti se svidelo? Previse vulgarno, previse blago za tvoj ukus ili bas po meri? :wink:
Ma pali bre, jos ce da ispadne da je muvam.. :?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
d1:za to postoji ppSteffan:A sta bi ti, nesto manje konzervativno?
Ok, samo me je zanimalo da li ti se svidelo? Previse vulgarno, previse blago za tvoj ukus ili bas po meri? :wink:
Snezna_kraljica:Prica je vrlo tuzna. Ne znam zasto. Pocela sam da placem kad sam je procitala. Ma, i ja sam preosetljiva ovih dana, svasta….. :?
Tommy_V:...koju je lepo gledati i predstaviti roditeljima.
Ne brini se, bicu sexy, kao sto si trazio!Steffan:Snezna_kraljica:Prica je vrlo tuzna. Ne znam zasto. Pocela sam da placem kad sam je procitala. Ma, i ja sam preosetljiva ovih dana, svasta….. :?
Ja znam zasto si plakala, ali ne brini se necu nikom kazati.. :wink: i nemoj da places pa da mi sa podocnjacima dodjes na date u cetvrtak...![]()
rozi:simpatično. najzad neko nešto lepo da napiše, za promenu1malo je tužno,što? naprotiv, sex je jedna veoma lepa stvar, i ta romantika....hhhmmm
![]()
Steffan:d1:za to postoji ppSteffan:A sta bi ti, nesto manje konzervativno?
Ma pali bre, jos ce da ispadne da je muvam.. :?