Kamen u žuči

• Začetnik teme Začetnik teme Cinci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Haha, nikako ne shvatam kako ljudi ti ne ukapiraju, cekaj ako moze ovako veoma lako - lezis gledas filmove, pijuckas cajeve grickas biljke i voala - sve nestane lako brzo evikasno bezbolno, cemu onda postoje hirurzi i hirurgija?

Kako ne izumre ta struka onda ljudi moji, kao sto su maltene izumrli obucari ili casovnicari koji popravljaju satove, i to sve sa dolaskom Kineza? Sve to "slicno" ovaj iglom i koncem prisiva creva, a onaj drugi prisiva kozu za djon i pertle.

Kako zasto, pa zato sto jos uvek nisu svi culi za jednodnevno ciscenje jetre koje cudotvorno cisti i zucnu kesu od kamenja :D

Ovo sto pricas je fantasticno ako zaista deluje kao sto kazes.U svakom slucaju treba probati sve pa onda na operaciju.Jedino je problem od osobe do osobe kada je u pitanju sastav kamenja i da li ga je moguce rastopiti.Verujem da neki npr krecnjackog sastava mogu lako da se izbace kao sto si to ti uradila.Kada sam ja videla svoje kamencice kao zrna kafe,male,brano i sve bodljikave kao jezeve shvatila sam zasto su mi bolovi i napadi bili gadni da sam mislila kako umirem.Da sam kojim slucajem probala tu terapiju koju si ti iskusila pa da oni nisu mogli da se rastope i izbace nego da se onim svojim bodljama zakace negde usput verujem da bi me sada pokrila zelena trava moga zavicaja.;)Kada bi postojalo neko ispitivanje sastava kamenja pre operacije pa onda da se primene narodni lekovi to bi bilo dobro,ovako plasim se da je rizicno primeniti ga u svakom slucaju.Ti si imala srecu i dobro si prosla sto nije garancija svima koji imaju taj problem,nazalost.:(

Boldovano je suština. Mislite o tome i ne igrajte se zdravljem.:rtfm:

Back