Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 73.141
Hoce li i kod nas kad dodje demokratija da budu boksovi za prodavce i rafovi za kupce?Oni ratuju isključivo s nedemokratskim zemljama (Libija, Irak).
S demokratskim (Britanija, Holandija) se sjajno razumeju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hoce li i kod nas kad dodje demokratija da budu boksovi za prodavce i rafovi za kupce?Oni ratuju isključivo s nedemokratskim zemljama (Libija, Irak).
Pa da, hipermarketi su uvedeni posle 2000Hoce li i kod nas kad dodje demokratija da budu boksovi za prodavce i rafovi za kupce?
Ne znam,a i ne interesuje me.Sa takvima ne treba lepo razgovarati.Znas da je kaznjivo derati se na psihicki poremecene osobe ?
Ne nego ovakvi kao u usa, prodavac na jednom mestu sa neprobojnim staklom a kupci u ostatku radnje...Pa da, hipermarketi su uvedeni posle 2000
Možda su bolji Prazni Rafovi (vaš predlog)Ne nego ovakvi kao u usa, prodavac na jednom mestu sa neprobojnim staklom a kupci u ostatku radnje...
Ujedinjena Dolina GladiZa srpsku decu ne treba niko da odgovara.More mrssss.
Tp je onaj sto ga je Vucic prozivao za neplacenu struju.Inace kakva Presevska dolina.Srpska dolina,ako im se ne svidja nek idu kod Rame.Nije vise Ebver Hodza.Ujedinjena Dolina Gladi
Ne, 'ajde objasni mi.А знаш ли зашто су се селили?
Pa naravno da je bilo grozno, zato su se selili, ali umedjuvremenu jer je proslo dosta godina treba iznaci modus kako ne priznati 'Kosovo" a istovremeno obezbediti sigurnost za sve ljude i normalan zivot. Ako je moguce, a ako nije moguce, treba zastititi nase ljude.Вероватно су се селили јер је тамо било много лепо, држава обезбедила ред, рад, поштовање закона и слично...
Razumes se ti u globalnu politiku ko Komsija u onu zensku stvar.Oni ratuju isključivo s nedemokratskim zemljama (Libija, Irak).
Ako je moguce, a ako nije moguce, treba zastititi nase ljude.
Tako jeZa srpsku decu ne treba niko da odgovara.More mrssss.
Pa da, hipermarketi su uvedeni posle 2000
Lokalni Velikošiptar Šaip Kamberi vrlo dobro zna da su šiptarski ratni zločinci masovno ubijali srpsku decu u JSP KiM (privremeno okupiranoj južnoj Srbiji) od 1999! CCCC![]()
Ово није тема за ЛУПЕТАЊЕ!Jedina opozicija Vučiću u skupštini su Šiptar Kamberi i Bošnjo Ugljanin. Fali još neki Rvat.
Dogovor u stilu ti mene napadni a ja ću ispasti velika Srbenda kada ti odgovorim.