- Poruka
- 76.577
Глуперде.Biće zanimljivo, glupača je javno izvaljivala da su mladi gluperde. Ko za takvu može da glasa?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Глуперде.Biće zanimljivo, glupača je javno izvaljivala da su mladi gluperde. Ko za takvu može da glasa?
Kako si dosao do 70%?
Ja iz Srbije prosto ne mogu da odredim ko ima vecu podrsku.
U Srbiji to ladno procenim i uvek pogodim za koliko ce SNS pobediti.
Zasto onda postoje izbori kada je najjednostavnije platiti nekog da nam kaze ko ce pobeditiPoznati izborni analitičar i prognostičar Nejt Silver objavio je svoju konačnu izbornu prognozu.
Prema njegovim simulacijama, Kamala Haris osvaja američke izbore ispred Donalda Trampa.
Međutim, rezultat je toliko tesan da tesniji ne može da bude
"Haris je pobedila u 40.012 od 80.000, ili 50.015% simulacija", napisao je Silver na društvenij mreži X
Inače, Silver je američki statističar, analitičar i novinar poznat po svojoj sposobnosti preciznog predviđanja političkih izbora i sportskih događaja.
Zbog toga ga neki nazivaju i "guruom prognoziranja".
Osnivač je i glavni urednik veb stranice "FiveThirtyEight", koja kombinuje analizu podataka s novinarstvom kako bi se predviđali trendovi i ishodi u politici, ekonomiji i sportu.Postao je poznat široj javnosti kada je tačno predvideo rezultate američkih predsedničkih izbora 2008. i 2012. koristeći sofisticirane statističke modele.
Da, Kurir je poznat kao ozbiljan i objektivan medijU kuriru pišu jedno a na televiziji drugo..?
Ali i nas kandidat The Donald ima par kečeva, i još jedan par kečeva, doduše možda vi budete izvukli fleš rojal, sve u znaku srca.Duboka država i Ročildi. Najopasniji.
Crnce više ubijaju pod demokratama.Crnacka podrska Trampu je trenutno 16% sto je najveca podrska Crnaca prema Republikancu ikada u istoriji. Crnci glasaju preko 90% Demokrate posljednjih 100 godina:
Pogledajte prilog 1637647
To je zato što ih tada republikanci tamane na najjače jer nisu na vlasti. Isto kao što su smradikali palili američku ambasadu i nedali kosovo.Crnce više ubijaju pod demokratama.
Ja sam davno rekao da će "pobijediti" tko god bio Trumpov protivnik.
Duboka država ništa ne prepušta slučaju.
Ti @febo_ch kad god si nešto predviđao, bilo je kontra tvojih predviđanja.
Odavno si se po hiljaditi put zaebo.Ja sam davno rekao da će "pobijediti" tko god bio Trumpov protivnik.
Duboka država ništa ne prepušta slučaju.
....u dupe.Odavno si se po hiljaditi put zaebo.
To ja samo vas ložim, dajem vam lažnu naduOdavno si se po hiljaditi put zaebo.
Zato jer su oči ogledalo duše.
Kada počne prebrojavane glasova poštom ode Trump u pemziju.....................Ali i nas kandidat The Donald ima par kečeva, i još jedan par kečeva, doduše možda vi budete izvukli fleš rojal, sve u znaku srca.
Pogledajte prilog 1637749