Kalajisanje ranije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

gost 349039

Aktivan član
Poruka
1.234
Kažu to je sevap, ne znas koliko je vatra važna ili vlažna , ako je jaka ima sve da zagori , naprotiv ako je slaba ima da se oduži do zore , a majstor ne može da čeka , muka mu je . Prođe neka garavuša , kaže mi kalajiše , e sad ko da i to ne znam Pb>Sn, samo odnos , tamo vamo vatra , ranija i gotovo, sve spremno za dobre čvarke . george , i ostali jel' istina da je sevap .?

Poslednja izmena:
Kažu to je sevap, ne znas koliko je vatra važna , ako je jaka ima sve da zagori , naprotiv ako je slaba ima da se oduži do zore , a majstor ne može da čeka , muka mu je . Prođe neka garavuša , kaže kaljiše , e sad ko da i to ne znamo Pb>Sn, samo odnos , tamo vamo vatra , ranija i gotovo, sve spremno za dobre čvarke . George , i ostali jeste li kalajisali šta .?

'Es ti Nastasja il' njen babo Klaus !?
Šta si 'teo, 'aj' još jednom, ali polako, nemoj da brzaš....

Kako da ne znam, obično se na svadbama uvalim u neki ugao i kuliram ali jednom sam bila rešena da odigram do kraja baš uz tu pesmu, smešna je i kretenska, jedva sam uspela da dodjem k sebi što od smeha što od neverovatnog osećaja paralize svojih nogu. : )))))))))
Vidi se da si iskusna a znaš ono: da si mala volan u kabini aj smoto bih te na prvoj krivini, da si mala papuča od gasa ala bi te nagazio dasa.........................

Ne bi trebali ovo da zakljucaju , veceras ce na krstu doci oni sto sve znaju , da vidimo ima li sevapa.
8790_6120_aishwarya-rai-11.jpg

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back