Kakvu zenu zelite

Prilozi

• najnoviji model.jpg
    najnoviji model.jpg
    22 KB · Pregleda: 8
  • BUCKA.jpg
    BUCKA.jpg
    27,2 KB · Pregleda: 5
  • BOLJE DA LJULJA NEGO ....gif
    BOLJE DA LJULJA NEGO ....gif
    126,4 KB · Pregleda: 7
  • motoristkinja.jpg
    motoristkinja.jpg
    40,7 KB · Pregleda: 6
muskarcima zaista nije lako

Zaista nam nije lako...treba vas zadovoljiti sa mnogim stvarima...keks,malo para,poneki nakit,prstenje,vikendica na romanticnom mestu,dobra kola,...a vi nama date SAMO onu stvar i mi(ja) sam zadovoljan.

Prilozi

• GURAM GURAM.jpg
    GURAM GURAM.jpg
    40,7 KB · Pregleda: 8
  • HOCES LI SE UDATI 2.jpg
    HOCES LI SE UDATI 2.jpg
    29,5 KB · Pregleda: 8
  • skiing-bolivia.jpg
    skiing-bolivia.jpg
    71,1 KB · Pregleda: 4
  • AJOJ.jpg
    AJOJ.jpg
    54,6 KB · Pregleda: 6
da je dobra,( ne)iskvarena, zzenstvena, pazzljiva, da ima razumevanja, ne zvoca, zna da kuva, nije frigidna(!!!!!), da je u krevetu opasna zla zzena, koja ispijajuci poslednju kap njegove sperme kao da kazze ''vidish dusho koliko te volim''

I da je ne:"boli glava,boli zeludac,boli levi jajnik,bole krsta,boli cetvrto rebro,boli desna dojka,boli plucna maramica,gusteraca,jednjak,dusnik,...cevanica,potkolenica,...kada treba da radimo ono!E sad, ozbiljno vam kazem, posle takvih stvorova(izvinite zene)najvise bi mi prijala i najveca "drolja",i ne bih imao nista protiv njih,uostalom kao sto nikad i nisam imao nista protiv "lakih"zena.Ako voli keks ne znaci da je losa osoba.
ps.dodao sam gore - u citatu, zagrade i uzvicnike - da se zna!

I da je ne:"boli glava,boli zeludac,boli levi jajnik,bole krsta,boli cetvrto rebro,boli desna dojka,boli plucna maramica,gusteraca,jednjak,dusnik,...cevanica,potkolenica,...kada treba da radimo ono!E sad, ozbiljno vam kazem, posle takvih stvorova(izvinite zene)najvise bi mi prijala i najveca "drolja",i ne bih imao nista protiv njih,uostalom kao sto nikad i nisam imao nista protiv "lakih"zena.Ako voli keks ne znaci da je losa osoba.
ps.dodao sam gore - u citatu, zagrade i uzvicnike - da se zna!

ybga, naletao si na takve zzene..baxuz si..

shto ne znachi da ne postoje i takvi mushkarci..jaki na rechima, a yebu svake prestupne :twisted:

Back