Kao sto naslov kaze, tj. da li ste se zapitali kakva je gradska voda? Da li je ona zdrava za pice i za upotrebu u ishrani?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obersturmfuehrer:ja ne znam nikoga ko ima problem sa bubrezima
a vrlo je bitno koji deo grada je u pitanju, uostalom sta se zalite, kome od vas stvarno smeta ta voda?
ja znam ortaka koji ne pije vodu iz cesme jel mirise na loz ulje i to je ok, a ne ono rekla mi strina da ne valja voda...svaka voda moze da se da na analizu.
Betty:Jedan kolega tako pre neki dan uzeo od mene Chokoshnuklicu, i ispade mu na pod. On se sagnuo, podignuo je u sekundi, i rekao JA SAM DETE SA SELA, JA SMEM.![]()
Pa tako valjda ceo narod, smemo stosta.
Svakako, nije otrovna (!) cesmovaca (ako i nije uvek najispravnija), ali treba je izbegavati (a nije dobro ni stalno flasirana, mislim da je Akva Viva sa najmanje minerala i za svakodnevnu upotrebu! meni je ta voda bljuks)
little smile:Betty:Jedan kolega tako pre neki dan uzeo od mene Chokoshnuklicu, i ispade mu na pod. On se sagnuo, podignuo je u sekundi, i rekao JA SAM DETE SA SELA, JA SMEM.![]()
Pa tako valjda ceo narod, smemo stosta.
Svakako, nije otrovna (!) cesmovaca (ako i nije uvek najispravnija), ali treba je izbegavati (a nije dobro ni stalno flasirana, mislim da je Akva Viva sa najmanje minerala i za svakodnevnu upotrebu! meni je ta voda bljuks)
Ma ne treba navikavati organizam na prefinjene stvari, posle postane manje otporan 8) , tako da slobodno mogu da kazem da sam i ja po ovom tvom primeru dete sa sela :wink: A inace od flasiranih voda pijem Aqua Vivu i meni sasvim odgovara(mada nemam neku posebnu naviku da pijem mnogo vode, pa kupim jednu flasu od litar i po u tri ili cetiri dana), a tecnost 'dopunjujem' kroz ishranu, voce i sokove :wink:
Betty:e a koka kola ne valja, ima mnogo fosfora, pa se lako lome kosti
little smile:Srecom, ne pijem koka kolu :wink: U stvari, retko pijem gazirana pica, ali koka kolu ne volim uopste!
bash bi voleo da vidim te slike ....... Inache ova voda chesmovacha je sigurno ne zdrava, glasine o tome kruze vec dugi niz godina, a naravno to nije za javnost nikako !!!!!!!pelePC:Da li ste bili u prilici da vidite kako izgleda voda u casi posle testa? Ja kad sam video momentalno sam prestao da koristim neflasirane vode u ishrani. Cim budem u prilici dostavicu slike na kojima se vidi kako izgleda voda iz gradskog vodovoda. Neki ce reci da je to fotomontaza ali nije.
slatko volim :)):1. samo voda Rosa moze da se dnevno koristi u neogranicenim kolicinama, i da se moze neprokuvana davati bebama
Moje licno misljenje je da je pored Rose, za svakodnevnu upotrebu dobra i Voda Voda i Duboka.
Naravno, bolje je piti negaziranu![]()
Iz cesme izbegavam, grozim se kad vidim da je skroz kao krec bela :shock:
shishmish01:bash bi voleo da vidim te slike ....... Inache ova voda chesmovacha je sigurno ne zdrava, glasine o tome kruze vec dugi niz godina, a naravno to nije za javnost nikako !!!!!!!
slatko volim :)):Betty, ja nisam primetila da je Rosa kiselkasta, bas mi je neutralna. A ove ostale su malkice slane, npr. Minakva, sto je i normalno zbog minerala
dzorz:Ja sam radnik Beogradskog Vodovoda,pa bih hteo da odgovorim na ovu temu sto se tice vode.Gospodo Beogradski Vodovod radi isto kao i ranije e sad, sto toliko ima zagadjenosti Sava, to nemoze da procisti ni jedan vodovod u svetu.Mislite li da ste resili problem sto kupujete vodu,pa ni jedna voda nije potpuno chista to budite sigurni,ova nasa Beogradska je ista kao ta flasirana ,to znaci da mozete slobodno da je pijete zato sto ni ostale zivotne namirnice nisu idealne,pivo recimo se pravi isto od te vode ili sokovi tako da nebudite u zabludi da nevalja,i da izaziva kamenac itd.Zivot je ustvari uopste zagadjen tako nek nam je Bog upomoc, sto se tice uopste zivota .