Modernamira5
Domaćin
- Poruka
- 4.132
Jojtoksicnu
Jojtoksicnu
Ok,kako godNemirnu vezu volim,kao more uzburkanu.Da se što pre završi,pa da idemo u 3pm,ja da nastavim sa ovim časovima plesa,a ona neka ide...u Sibir
Бар да има три цртице, иначе неће Јутјуб да покрене.Kakve veze volite??????????????
veze bez obavezeDragi/e,moji/e,
da li biste bili u ozbiljnoj i dugoj vezi,očekujući nakon nekog vremena decu i brak,ili drugari sa povlasticom,ili u nekakvoj kombinaciji umesto veze???????????????????
Kakve veze volite??????????????
Da.Dragi/e,moji/e,
da li biste bili u ozbiljnoj i dugoj vezi,očekujući nakon nekog vremena decu i brak,ili drugari sa povlasticom,ili u nekakvoj kombinaciji umesto veze???????????????????
Ni kod tebe nista bez sexa.Da.
Ne.
Ne.
Sexu...e!
seks i nista drugo?veze bez obaveze
Pa teskoJa to trzim po horoskopu.iskljucivo.
Jel si ti odlicno?Бар да има три цртице, иначе неће Јутјуб да покрене.
Мада директна веза из зида је увек сигурица.
Ne moraju da imaju zajednickog previse,ako se vole.Neki smatraju da moras da se slazes sa nekim.Nije to tacno.Kad smo zaljubljeni sve dodje na svojeA bre normalna,monogamna veza,dvoje ljudi koji imaju dovoljno zajednickog i spremni su da budu deo zivota onog drugog.Bez drame,Ana Karenjina ****** palac.Obicna veza.
Dodje,dodjeNe moraju da imaju zajednickog previse,ako se vole.Neki smatraju da moras da se slazes sa nekim.Nije to tacno.Kad smo zaljubljeni sve dodje na svoje
Брачну.Dragi/e,moji/e,
Bre, Miro... pa kako prava veza bez se. a?Ni kod tebe nista bez sexa.
E pa,seks je super,ali kad je veza ozbiljna.Onda moze sve.Bre, Miro... pa kako prava veza bez se. a?
HahahaNa karticu....
Jel i ti skidas mrak kao George?ok, skidaj gace
Svi bi samo seks.Bre, Miro... pa kako prava veza bez se. a?