- Poruka
- 9.123
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako ti ne da 500€ neces ni da je uzmes u razmatranjeVolim bogatu
....voles jednom u zivotu, dal bogatu il sirotu.........ako ti ne da 500€ neces ni da je uzmes u razmatranje![]()
ako ti ne da 500€ neces ni da je uzmes u razmatranje![]()
ih, siromasna..bolja je nasa srpska sa tonom kackavalja, sunke, prsute, kulena i cak jaje odozgoOvo sto se prodaje u Beogradu sve samo ne pica. Prava sicilijanska pica: testo potopljeno u domaci paradajz sok lezi 2-3 sata. Posle se doda sir i pece se i to je to.
Da li si ti ikada probao pravu sicilijansku picu? Garantujem ti da nikada vise ne bi jeo tu nazovi picu sa svim tim prilozima.ih, siromasna..bolja je nasa srpska sa tonom kackavalja, sunke, prsute, kulena i cak jaje odozgo![]()
Postojbina pice je Napulj a ne SicilijaOvo sto se prodaje u Beogradu sve samo ne pica. Prava sicilijanska pica: testo potopljeno u domaci paradajz sok lezi 2-3 sata. Posle se doda sir i pece se i to je to.
nisam, samo italijanskuDa li si ti ikada probao pravu sicilijansku picu? Garantujem ti da nikada vise ne bi jeo tu nazovi picu sa svim tim prilozima.
Nije fora u sunci i prsutu nego u testu.
da, i ja sam to negde cula..Postojbina pice je Napulj a ne Sicilija
Postojbina pice je Sicilija i nju su jeli uglavnom siromasni. Kasnije je pocela da se pravi i u Napulju a potom i celoj Italiji.nisam, samo italijanskutesto je super, ali zato zale nadev odozgo..
da, i ja sam to negde cula..
то ми је најважније, да се развлачи, да цури.
onda u Bg ne narucuj picu...sta da ti kazem..Postojbina pice je Sicilija i nju su jeli uglavnom siromasni. Kasnije je pocela da se pravi i u Napulju a potom i celoj Italiji.
šta si ovo nabacala ovaj zeleniš?