Psihologue
Buduća legenda
- Poruka
- 37.381
Kad_LupimLupim:Ima tema vec... a stvar mnogo zavisi i od raspolozenja.
Dobićeš odgovor sutra...
muziku ne slušam odvlači mi pažnju...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad_LupimLupim:Ima tema vec... a stvar mnogo zavisi i od raspolozenja.
Psihologue:Dobićeš odgovor sutra...
:grin: :-D pa ti si gurmantopmodelsica:Muzika i meni odvlaci paznju a meni je lepse kad se prepustim dodiru i telu potpuno.Muzika moze da uvede "trecu osobu u krevet", to se tako kaze kad neko od decka i devojke u krevetu razmislja o trecoj, cetvrtoj ili nekoj petoj osobi. Na isti nacin i telefonski poziv moze da uvede trecu osobu u krevet. To moze da bude zabavno ali ja najvise volim potpunu bliskost bez te "trece osobe u krevetu", bez muzike i bez telefona. Muzika i telefoni ukljucuju mozak a meni je dok vodim ljubav mozak iskljucen.
Zana:Jel ti to krenes u akciju, onda ti se svidi refren, pa stanes i pocnes da pevusis?![]()
goldfish:barry white![]()
dollyy:Muzika, miris koze, pogledi, dodiri, male slatke bezobrazne rijeci, sve su to afrodizijaci koji me pokrecu u seksu, uvijek mi uzivaju sva cula...
U pocetku mi je muzika smetala, jer me je dekoncentrisala...Samo sad ne znam zbog cega mi je i trebala koncentracija , za to trebaju samo osjecaji...Nekako, slusala sam tekstove pjesama i to mi je odvlacilo paznju! ( cuj: odvlacilo paznju! - ma vidi se da sam bila mlada! ;-) )
A sad bez muzike ne mogu ni da zamislim vodjenje ljubavi... Ona me uvijek pokrece na nesto.... Na neku igru necega... strasti, zavodjenja...
U poslednje vrijeme me pokretala ona pjesma "After the dark" iz filma "Iza ponoci" kad Selma Hayek izvodi striptiz... Nekad su to Gipsy Kings, nekad Joe Cocker, nekad Vangelis.. ili Enigma i neprevazidjena "T.N.T for the brain " ili Alice Cooper i "Poison" , ma sve zavisi od raspolozenja...
dollyy:Ma kombinacija svega toga su neke druge dimenzije... ;-)