Kakvog bi muškarca odabrali

...hm, ne mogu bas da se prebacim...hajde da vidimo,
volela bih da bude sve po malo a nista preterano...cak ne bih zelela ni da je voli preterano, volela bih da je pravilno postavljen, da ima svoja interesovanja koja neguje, da je nezno dete koje zivi bez cinicnog prizvuka...doduse skoro sam pomislila kako bih volela da imam mladju sestru jer nalazim da je jedan mladjani forumas zbilja divno, prepametno bice a on ne spada u strebera od koga ce kasnije nastati mladi japijevac ali je za moj racun kvalitetna licnost...savetovala bih je da bira po tome kako se ona oseca u njegovom drustvu...

tatule? :( ajde s nama na ispiranje :evil:

znam da ću s tim imati problem kada budem imao ćerku, teško ću se pomiriti ako mi se njen izbor ne svidi, ali tjutatjuuuu, tjutatju kao zaliven, možda samo kod žene prokomentarišem, mada ipak netju ima da se izlane
možda samo da nije neki probisvet i razbojnik i da nije ljiga sve ostalo je valjda ok, videćemo (:

Veoma je nezgodno birati nekome drugom partnera, svi ih biramo prema svojim potrebama i kriterijumima a licno se ne volim mesati u tudje zivote.

Svoju cerku bi verovatno podsticao da chita, da se edukuje, potrudio se da budem pozitivan primer... pokusao je uputiti tako da bude srecna i kad je sama, i da razmislja svojom glavom... a koga ce ona izabrati, njena odluka. :)

mislim da bi bolji naslov bio "Kakvog bi muskarca pozeleli da odabere vasa cerka/sestra ?"

pa ja bih u toj zamisljenoj situaciji (nemam ni cerku ni sestru) isao na sigurnu kombinaciju: karakterno i fizicki snazan, emotivno i fizicki zdrav, lep, hrabar i slobodouman.

malo li je...

to sve uz pretpostavku da mi je cerka/sestra lepa, zdrava, pametna ... itd... Jer ovakva ljudina bi bila sigurno negde suplja ako bi on odabrao bilo sta losije od sebe.

ako bi mi cerka/sestra bile neke bezvezne , samo bi mi bilo vazno da ne zive sa mnom.

čekajte... zašto vi žene kojikurac odgovarate na ovo pitanje?
icon_weirdface.gif

@tema

Ne bih znao šta da kažem pošto nemam ni sestru ni ćerku.

Back