Kakvo vam je iskustvo sa igranjem igrica uzivo a kakvo na netu?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
47.470
Jeste li igrali igrice uzivo,koje,kakva su secanja na to?

Igrate li ih danas na netu,kako vam ide?

Cica maco evo tema za tebe,pisi o fliperima.

Pdf o zenskom svetu i bas me zanima kako smo stajali a kako stojimo danas po pitanju ovoga na ovom pdf.

Flipere sam kao jako mlada igrala do besvesti i nazad.Stoni fudbal gledala,bio mi smor.
Metal slug ubijala znaci skoro to oper nasla,cepala na fonu kao niko.
Bila je igrica gde ides kroz neku dvoranu,ubijas neprijatelje,predjes napolje ubijas neprijatelje,pocinje kisa,pogodi ubijas neprijatelje :lol: ne secam se imena.
Sve je inace pocelo na PC kompu 9 0 i neke kada se igralo nesto gde upadnes u rupu i imas dve bocice lek i otrov.
Super Mario legendarni,to ko nije igrao nije ziveo.
Kras trkice uhuhuhu obozavala sam ih neko vreme.

Zuma Zuma joj ljudi zaraza.Ne pocinjite ako ne umete da stanete.

uh...imam puno toga da pišem o tome, al mrzi me...
hitmen, flanker i splinter cell najače igrice...
a flipere sam već spomenuo na temi gospođice cica mace, to sam obožavao i grdne pare sam spiskao na žetone, tamo osamdesetih

- - - - - - - - - -

a na netu nisam igrao jer mi je preslab kompjuter za današnje igrice...morao bi i ram i ploču i grafičku...ma sve bi morao da pojačam

Volela sam da igram karte sa sestrama i bakom,to mi je bilo najdraze.Isla sam na flipere sa bracom ali toga se slabo secam jer sam bas bila mala :) Razbijala sam Maria,tetris isto,zmijice ko nije igrao nije ni ziveo tada :lol: Tenkici takodje.Onda neko vreme tucnjava sa bracom da bi se igrao Crash bandicoot:lol: Sada rasturam neke igrice na mobu skinute sa neta.Malo su retardirane ali ubijaju dosadu i stres :)

Back