Kakvo tijelo Selma ima?

Ovo je u suštini tužna pesma o usamljenoj dami sa velkim grudima po imenu Selma,koja je primila spolovilo od N.N osobe.
Nakon tog vaginalnog kontakta,došlo je do kršenja usmeno dogovorene diskrecije, a sa strane istog N.N izvršioca,što je dotičnu damu,sa velkim grudima,po imenu Selma,vidno uznemirilo i nanelo joj duševne posledice.
Selma je u dogovoru sa advokatom,podnela tužbu protiv N.N lica,zbog povrede časti,ugleda i nanošenja duševnog bola.
Epilog ove priče,je još uvek nepoznat,a pomenuta dama sa velkim grudima,po imenu Selma,sada pažljivije bira osobe sa kojima uspostavlja vaginalne kontakte.

Ne znam ko je ova Selma, ona koju Željko Bebek upozorava da se ne naginje kroz prozor je verovatno bila sisata, ne bi se inače Željko toliko bojao da ne ispadne iz voza - oće sise da pretegnu pri velikoj brzini.
Moguće je da svaka Selma ima veliku sisu. Ima li neko od prisutnih iskustva sa Selma, da nam razjasni dilemu?

images

Ne znam ko je ova Selma, ona koju Željko Bebek upozorava da se ne naginje kroz prozor je verovatno bila sisata, ne bi se inače Željko toliko bojao da ne ispadne iz voza - oće sise da pretegnu pri velikoj brzini.
Moguće je da svaka Selma ima veliku sisu. Ima li neko od prisutnih iskustva sa Selma, da nam razjasni dilemu?
Video Selminu sliku.
Napokon i Pop se lože na nju.Meni se ne sviđa.
Onako sva sabijena.Kad rodi dvoje dece.Biće prava kobiletina.A to treva ispoštovati sledećih 30 godina.Mislim.Ja tako razmišljam.J.ebeš to.

Jedno malo verbalno mačevanje u vezi teme..Bez vulgarnosti molim !!!

Kakvo telo Selma ima i šta u stvari ona želi i šta hoće da kaže ?

Kome upućuje poruku u pesmi, šta joj se desilo ?

i da opet naglasim : Samo verbalno mačevanje...Hvala na razumevanju !!!

Селма је имала шему за једно вече и рекла дечаку не бих те више задржавала па се после љутила што се он хвалио да је креснуо. Ниђе везе.

Jedno malo verbalno mačevanje u vezi teme..Bez vulgarnosti molim !!!

Kakvo telo Selma ima i šta u stvari ona želi i šta hoće da kaže ?

Kome upućuje poruku u pesmi, šta joj se desilo ?

i da opet naglasim : Samo verbalno mačevanje...Hvala na razumevanju !!!

a sad da se zapitamo smisao pjesme

Džip, džip, džip, džip
Hoću da mi kupiš džip
Džip, džip, džip, džip
Nije važno koji tip

krunsko djelo ane bekute u poznim godinama

Umri muski na moj znak
ne plasi se budi jak
umri muski necu ja
slava mrtvima

Back