Kakvo je bilo vaše detinjstvo?

Kakvo ste detinjstvo imali

• Ukupno glasova
    23
Najlepši period mi je bilo rano detinjstvo, dok sam išao u vrtić i dok smo stanovali u drugom delu grada. Selidbom i polaskom u školu stvari su počele, doduše veoma polagano, da bivaju sve lošije. Ipak, taj prvi period je učinio da stavim "Solidno".

Poslednja izmena:
Lose. Obelezio to u anketi ali hteo da vas postedim mracnog komentara. Maloletnicka delikvencija, sirotinja, 6, 7 krivicnih, tuca a nekada i dve na vece. Poslednja generacija ferki i skidanja patika.

Karma me ipak stigla. Dobio sam i ja svoju porciju batina.

Francuz neki kaze na sudbinu nailazimo onim putevima kojim smo joj hteli pobeci.

Tako je i bilo. Igrom slucaja pronasao me trening. Danas zivim kao glavni protogonisti filma blood sport. Lokalni heroj, uzivam postovanje, dobar sam uzor nasoj deci - kakvi ne treba da budu nikad.

Mada i dalje mi prilaze vasa deca, druzimo se, iskrenije nego sa ljudima, uzor sam im. Pijemo cokoladno mleko i razgovaramo o nasim decijim temama. ❤
Ne znam tvoj život i kako to izgleda biti lokalni heroj. Ali fino je imati dobar uticaj na mlade. Ima li još uvek normalnih koji nisu toliki zavisnici od tehnologije?

Najlepši period mi je bilo rano detinjstvo, dok sam išao u vrtić i dok smo stanovali u drugom delu grada. Selidbom i polaskom u školu stvari su počele, doduše veoma polagano, da bivaju sve lošije. Ipak, taj prvi period je učinio da stavim "Solidno".
Dok sam bio u vrtiću, voleo sam da sklapam svašta nešto od lego kockica. Međutim, jednom prilikom pita vaspitačica devojčice koga žele da bude "suprug" njima ili ti muška uloga za njih i da dođe i izigrava tamo kao nekog muža. I on : On on on (mene). I morao sam sa devojčicama da "ispijam" čaj. :mrgreen:
Najbolji dio zivota i najsretniji.Kako godine prolaze sve je teze i dosadnije.
Nemoj dozvoliti da bude dosadno.
Onaj prvi deo je bio odlican, posle od kada sam prohodao sve je krenulo nizbrdo ;)
Hahahaha. Sećaš se perioda dok nisi prohodao? XD

Ne znam tvoj život i kako to izgleda biti lokalni heroj. Ali fino je imati dobar uticaj na mlade. Ima li još uvek normalnih koji nisu toliki zavisnici od tehnologije?

Dok sam bio u vrtiću, voleo sam da sklapam svašta nešto od lego kockica. Međutim, jednom prilikom pita vaspitačica devojčice koga žele da bude "suprug" njima ili ti muška uloga za njih i da dođe i izigrava tamo kao nekog muža. I on : On on on (mene). I morao sam sa devojčicama da "ispijam" čaj. :mrgreen:

Nemoj dozvoliti da bude dosadno.

Hahahaha. Sećaš se perioda dok nisi prohodao? XD
Dzabe..sve gore i gore

Iako potičem iz radničke porodice, dakle nije bilo bahaćenja i ostalog.. Ali mi je detinjstvo bilo top. Letovanja i zimovanja su mi zamenili bleje kod babe i dede na selu, imao sam ono osnovno, ali sam bio srećan. :D:D
To je zaista bila bleja. Ja sam na jugu Srbije živeo ranije (kao dete) i tamo je snega uvek bilo dosta (brdovit kraj). Obožavam zimu.

Ja sa ove druge strane, u Vojvodini. Dakle ravnica :) ali je isto lepo selo, voleo sam sa dedom da koljemo svinje, kad peče sebi rakiju itd itd.. Meni je to baš ostalo u lepom sećanju :)
Vojvodina, lale. Imam drugaricu iz Novog Sada. Priča tako što razvlači reči. Zezam je da je sosa. Simpatično je to kako razvlači reči. Umesto:
A nije tako.
Ona kaže:
A niiiijee tako.
:D

Срећно, мирно, безбрижно, са пуно игре, другара, било је и обавеза, али највише играња. Испуњено прелепим тренуцима како са породицом, тако са бабама и дедама, са друштвом у Београду и селу, рођацима.

Тек сад видим ову тему.
Имао сам релативно лепо детињство,али не могу рећи срећно зато што нисмо имали(и даље немамо)довољно пара.
Потрудићу се да мојој деци(ако их будем имао)обезбедим срећно детињство.

Ah, detinjstvo, detinjstvo. Nevino, blesavo i prepuno izazova koje život pruža + bez nekih većih obaveza. Kakvo je vama bilo detinjstvo?

Što se tiče mog detinjstva naprosto sam uživao. Nije bilo tehnologije koja je kandžama zgrabila svet. Tada se život zasnivao na tome da izađem van kuće i idem od druga do druga nadajući se da ću ih zateći tamo. Kući sam se vraćao samo kada treba da jedem. Nije mi manjkalo ništa i što se tiče slatkiša / slaniša jer su moji to uvek obezbedili. Nemam reči da opišem lepotu mog detinjstva.
Gledam mog klinca (9 godina) i njegove drugove pa upoređujem sa mojim odrastanjem. Ne bih se menjao sa njima uopšte bez obzira na tablete, mobilne telefone, lcd televizore, laptopove, kablovske, netflikse.........

Back