Kakvo je bilo vaše detinjstvo?

Kakvo ste detinjstvo imali

• Ukupno glasova
    23

Baby Yoda

Contributor
Poruka
21.753
Ah, detinjstvo, detinjstvo. Nevino, blesavo i prepuno izazova koje život pruža + bez nekih većih obaveza. Kakvo je vama bilo detinjstvo?

Što se tiče mog detinjstva naprosto sam uživao. Nije bilo tehnologije koja je kandžama zgrabila svet. Tada se život zasnivao na tome da izađem van kuće i idem od druga do druga nadajući se da ću ih zateći tamo. Kući sam se vraćao samo kada treba da jedem. Nije mi manjkalo ništa i što se tiče slatkiša / slaniša jer su moji to uvek obezbedili. Nemam reči da opišem lepotu mog detinjstva.

Meni je bilo top. :D
I dan danas se sa društvom iz ulice i braćom ponekad prisećam kako nam je bilo kul kad smo bili mali.
Jeste da je svako od nas umalo pogunuo i/ili se pošteno osakatio bar jednom jer smo bili stoka neobuzdana i neposlušna, ali nekako nama to tada nije delovalo ni blizu traumatično koliko našim roditeljima. :confused:
Za vreme bombardobanja mislim da nam je bilo najbolje, jer su tada nadrndane babe i dede koje nam nisu davale da se igramo ispred njihovih kuća bežale u podrume čim se ogasi sirena, i tada su ulice bile naše.

Meni je bilo top. :D
I dan danas se sa društvom iz ulice i braćom ponekad prisećam kako nam je bilo kul kad smo bili mali.
Jeste da je svako od nas umalo pogunuo i/ili se pošteno osakatio bar jednom jer smo bili stoka neobuzdana i neposlušna, ali nekako nama to tada nije delovalo ni blizu traumatično koliko našim roditeljima. :confused:
Za vreme bombardobanja mislim da nam je bilo najbolje, jer su tada nadrndane babe i dede koje nam nisu davale da se igramo ispred njihovih kuća bežale u podrume čim se ogasi sirena, i tada su ulice bile naše.
Život na ivici postojanja. z:lol:
A šta smo mi kao deca i znali? Kao što rekoh, nevinost je tu neka prisutna iako smo, kako kažeš, bili stoka neobuzdana i neposlušna.

Hteo sam napisati na engleskom ali reko: Možda ne zna engleski pa je glupo. :D
Ma danas sam zgrožen kako se sve zasniva na tehnologiji, a tako malo na istinskoj zabavi sa drugarima bez tih naprava.
Daa... oni recimo sigurno ne zahebavaju ludu babu koja priča sa kozom (koja se zvala Sekana :lol:) kako bi ih vijala vilama, kao što smo mi radili. :zaljubljena:
Što baš i nije bilo pametno sa moje strane, jer sam bila debelo dete i trčanje mi nije bilo jača strana ali jbg. :lol:

@Baad_Boy
Tebi je vidim detinjstvo bilo loše ali te je izčeličilo da postaneš jak danas.
Lose. Obelezio to u anketi ali hteo da vas postedim mracnog komentara. Maloletnicka delikvencija, sirotinja, 6, 7 krivicnih, tuca a nekada i dve na vece. Poslednja generacija ferki i skidanja patika.

Karma me ipak stigla. Dobio sam i ja svoju porciju batina.

Francuz neki kaze na sudbinu nailazimo onim putevima kojim smo joj hteli pobeci.

Tako je i bilo. Igrom slucaja pronasao me trening. Danas zivim kao glavni protogonisti filma blood sport. Lokalni heroj, uzivam postovanje, dobar sam uzor nasoj deci - kakvi ne treba da budu nikad.

Mada i dalje mi prilaze vasa deca, druzimo se, iskrenije nego sa ljudima, uzor sam im. Pijemo cokoladno mleko i razgovaramo o nasim decijim temama. ❤

Back