Pozdrav. Interesuje me kakvi su tipovi ljudi najbolji za obavjestajce. Da li oni koji su povuceni ili poprilicno otvoreni? Kakve covjek mora da ima osobine da bi se bavio poslovima u obavjestajnim sluzbama?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sigurno nije neko ko je povucen.Pozdrav. Interesuje me kakvi su tipovi ljudi najbolji za obavjestajce. Da li oni koji su povuceni ili poprilicno otvoreni? Kakve covjek mora da ima osobine da bi se bavio poslovima u obavjestajnim sluzbama?
Psihopatske!Pozdrav. Interesuje me kakvi su tipovi ljudi najbolji za obavjestajce. Da li oni koji su povuceni ili poprilicno otvoreni? Kakve covjek mora da ima osobine da bi se bavio poslovima u obavjestajnim sluzbama?
Leziii hljebeee da te jedemЉигави и прљави.
Залудели су народ глупостима па им је сваки поштени посао тежак.
Узми копај канале ако ниси способан за неки други поштени рад.
Pa ne znam brate ono iz filmova ne pije vodu,sve neki misevi realno umesto da su dzems bondoviPozdrav. Interesuje me kakvi su tipovi ljudi najbolji za obavjestajce. Da li oni koji su povuceni ili poprilicno otvoreni? Kakve covjek mora da ima osobine da bi se bavio poslovima u obavjestajnim sluzbama?
Pozdrav.
Interesuje me kakvi su tipovi ljudi najbolji za obavjestajce.
Da li oni koji su povuceni ili poprilicno otvoreni?
Kakve covjek mora da ima osobine da bi se bavio poslovima u obavjestajnim sluzbama?
glavna odlika je da im mozak brzi radi analitiku od vecine a fizicki su vrlo neupadljivi sta vise utapaju se u prosecnog lika koji hoda ulicom samo su im OCI prepune informacija koje nikada necemo saznati.Прави обавештајци, Џемс Бондови, тајни агенти,
и уопште та врста специјалних људи
су нешто најодвратније што можеш да замислиш.
Да ли си упознао или видео некада хермафродита ?
Оног који има и мушке и женске полне органе ?
Е тако нешто су и ови јунаци филмова и литературе.
Савитљиви до несаломивости,
могу све, пролазе кроз границе, правила, зидове ...
У једном тренутку фини попут свиле - у следећем ти заривају нож у леђа.
Од југословенских народа овакве особе се највише рађају на подручју Босне.
Супер нежни и у исто време супер сурови.
Nema određeno. Prolaziš obuku pa se pokažeš.Pozdrav. Interesuje me kakvi su tipovi ljudi najbolji za obavjestajce. Da li oni koji su povuceni ili poprilicno otvoreni? Kakve covjek mora da ima osobine da bi se bavio poslovima u obavjestajnim sluzbama?