Kakvi su pojedinačni horoskopski znakovi kao cimeri

Sensei

Master
Moderator
Poruka
67.126
practical-tips-zodiac.gif


Kako da opstanete sa cimerom: Kako je živeti sa svakim horoskopskim znakom

Da pogledamo...
 
OVAN (21. mart – 19. april)

U najtežim slučajevima, Ovnovi su jasni i direktni, dajući vam do znanja gde se nalazite i šta očekuju od vas kao cimera.

Pod upravom Marsa, planete sukoba i postignuća, oni neće pribegavati pasivno-agresivnim taktikama - nema malih napomena o prljavom posuđu, niti hladnih tretmana ako popijete njihovo piće.

Uglavnom će vas odmah i sa jakim glasom obavestiti koja je granica pređena, što štedi mnogo vremena i razgovora.

Iako brzo prebole neprijatnosti, ne treba očekivati da budete na milosti njihovih ispada - a osnova mirne komunikacije će pomoći obema stranama da se razvijaju.

Većina stvari se može rešiti šalom ili predlogom prijateljskog takmičenja — lopta, rad u dvorištu, šta god.
 
BIK (20. april – 20. maj)

Pod vladavinom Venere, planete imovine i estetike, bikovi shvataju svoje lične pašnjake i svakodnevne rutine nege veoma, veoma ozbiljno.

Njima je potreban odmor i njihova hrana - i vi ćete zažaliti dan kada napravite kompromis.

Ljudi Bikovi vole da dizajniraju i dele lepo uređen zajednički prostor i prelep obrok, ali gaze olako kada je u pitanju skrnavljenje svog hrama prljavštinom, neotesanim društvom ili glasnom muzikom.

Oni nikada nikome ne opraštaju, tako da je najbolje da se ponašate.
 
BLIZANCI (21. maj – 20. jun)

Uopšteno raspoloženi i uvek raspoloženi da saslušaju, udahnu život, pogledaju dokumentarac, analiziraju svoju situaciju ili varaju u igri kartama, Blizanci gledaju na svoje cimere kao na temu.

Ne postoji pitanje preveliko ili banalno da bi opravdalo diskusiju - ako njihova energija počne da vas iscrpljuje, tražite prostor i uzmite ga.

Oni imaju tendenciju da deluju po principu „više to bolje“, tako da ćete verovatno naići na sve vrste stranaca u svako doba dana i noći ako odlučite da živite sa Blizancima.

Budite jasni i budite u skladu sa svojim potrebama. Lepota ovakvog ljudskog bića je u tome što oni imaju tendenciju da zaborave da budu povređeni i da će vas dočekati raširenih ruku i umova kada odlučite da vam treba još jedna doza njihovog frenetičnog šarma.
 
RAK (21. jun – 22. jul)

Ako vaša mama nije uspela da vam pruži ljubav i pažnju koju ste zaslužili kao dete, cimer Rak može biti samo psihički melem za koji niste ni znali da vam je potreban.

Oni su žestoko zaštitnički nastrojeni prema onima koje vole, a ako igrate lepo, uvek ćete imati rakovu podršku.

Bez obzira na svu svoju emocionalnost, oni su čuveni bezobrazni u izražavanju, pa očekujte iznenadne promene raspoloženja, socijalno povlačenje i povremeno zaglušivanje njihovog ćutljivog tretmana.

Sve povređuje njihova osećanja — čak i najmanja povreda — ali većina uvreda može biti potpomognuta ponudama plejlista i svećama koje mirišu na pitu.
 
LAV (23. jul – 22. avgust)

Lav je znak kojim upravlja Sunce i troši mnogo energije u svom spoljašnjem životu.

Kao takvima, potreban im je dom koji im omogućava da se povuku i napune. Uspon cimera Lava je što su inkluzivni, društveni i uvek nude poziv za neočekivano.

Negativna strana je osećaj da im nešto pripada po prirodi stvari kao i samopravednosti. Kao i samo sunce, lavovi su podjednako sposobni da zagreju ili spale. Uvek im se može uputiti komplimente i iskrena molba za njihovu stručnost.
 
DEVICA (23. avgust – 22. septembar)

Ako cenite red, dužnost i pohvale, Devica je cimer iz snova.

Kao promenljiva zemlja, oni su i praktični i fleksibilni. Oni žele da se prostor održava uredno i lepo, ali to žele i u vašu korist.

Takođe su uvek otvoreni da budu vaš životni trener, pomažući vam da date prioritet zdravlju i kvalitetu života koji zaslužujete.
 
VAGA (23. septembar – 22. oktobar)

Kao vazdušni znak kojim upravlja Venera, Vage vole da žive lepo i da neprestano razgovaraju.

Skloni neodlučnosti i pasivno-agresivnoj taktici, oni su lepi, ali mogu da se ponašaju ružno i često imaju vibru viktorijanskog aristokrate - ostavljaju svoje čaše za vino na noćnom ormariću, svoje posude za kolače na kauču i prigušene sveće gore u ranim jutarnjim satima
 
ŠKORPIJA (23. oktobar – 21. novembar)

Škorpije zahtevaju i poštuju lični prostor. Ovo je idealan spoj za nekoga ko želi da deli stambeni prostor, ali ne svaki detalj svog života.

Škorpije prave sebi pećinu od kuće koju zauzimaju – moglr bi da prođu nedelje a da ih ne vidite, ali možete im verovati da će novac za kiriju isporučiti na vreme, čak i ako se pitate kako su tačno došli do toga.

Ne dirajte njihove konzerve, pelerine ili obuću.

Alergične na male razgovore, ali otvorene za vezivanje trauma, Škorpije su odlični sistemi podrške kada se srca lome i tuga besni.
 
STRELAC (22. novembar – 21. decembar)

Strelac živi po neobičnom kodeksu da se dobro zabavlja sve vreme, što ih čini odličnim dodatkom improvizovanom putovanju u Rim ili piratskom sitkomu — i pomalo sumnjivim izborom cimera.

Oni daju prednost slobodi iznad svega (i svih) ostalih, pa su manje pouzdani kada je u pitanju izvršavanje zadataka. Sporo do završetka i brzo za početak je naziv igre sa streličarima, tako da će ih možda trebati podsetiti da isprazne mašinu za pranje sudova ili operu ćebad posle orgije u dnevnoj sobi posle radnog vremena.

Oni su odlični u povezivanju, ali ne i u saosećanju, govoreći istine i mišljenja kao bacanje zvezda. Međutim, njihov neustrašivi bonvivan pristup životu i otvoreni poziv da se pridruže njihovom veselju sa pitomima je vrsta zaraze koja je korisna za zatvorenije tipove.
 
JARAC (22. decembar – 19. januar)

Najodgovorniji, ako ne i najtopliji i najzamućeniji od zemaljskih znakova, Jarčevi igraju po pravilima - a ono što im nedostaje u ležernom načinu života više nego nadoknađuju postojanom čistoćom.

Jarac je tata zodijaka — plaćaće se kirija, kupovaće se papirni ubrusi i sprovodiće se plan za smanjenje računa za struju. Možete računati na ove ljude čak i ako ne možete nužno da se oslonite na njih.
 
Poslednja izmena:
VODOLIJA (20. januar – 18. februar)

Fiksni vazduh, ljudima Vodolijama je potrebno dovoljno vremena nasamo, a njihove navike/opsesije/rituali/preference su apsolutno nefleksibilne.

Imaće čudne sate i čudno društvo. Oni će pojesti vaš veganski sladoled i donirati vašu odeću.

Veoma im je malo stalo do trivijalnosti — zajedničkih obaveza, vašeg detinjstva, itd., ali obično su voljni da pričaju o vanzemaljcima, zarone u kontejner, preporučuju knjigu ili tiho povlačenje i/ili planiraju načine da naterate svog stanodavca da smanji stanarinu navođenjem prisustva duhova ili buđi.
 
Poslednja izmena:

Back
Top