Какви су данашњи мушкарци и жене за брачни живот?

Чувај га, ево неке су се већ устремиле. :evil:
cuvam, moram...kuvam, perem, peglam, pusim, perem mu noge, ne odbijam seks...i nikad ne pitam gde ide i kad ce da se vrati...mudrica sam ja :zkez:

Муж ти је геј. И још те туче геј. Па да те бар право мушко бије, него геј. Пих, каква зла коб....

ti si gej, ne vredjaj mi muza, on je muskarcina kakve nema :rtfm:

Pa jesi li probao da zivis ili budes u vezi sa zenama?

Odmah pocne da ti secka jaja....pa moras da postanes egoista inace neces preziveti...takvu klimu sire i tako se ponasaju...

A ako pogledas muskarce koji su van arene i kontakta sa zenama, tu imas raznih , od postenih do inteligentnih i na nivou....
Naravno ko se ne udvara zenama, taj je nevidljiv za zene, a preko totalno zenske Srbije nevidljiv je i za celo srpsko drustvo...

Carevina priglupih i povrsnih....tu se zene normalno bolje snalaze....cim nema mnogo razmisljanja, nego ili intuicija ili razmisljanje iz prsta, tu je sve puno genijalaca iz sela pored Valjeva i zena koje sve znaju sa TV i iz casopisa....ili iz knjiga literature savremenih pisaca....

Најважније је богато се удати. Шта он ради и где је, боли ме уво.

pa da, dokle god mi ostavlja pare, placa racune, putovanja i sve sto mi padne na pamet, ne tice me se gde je i sa kim je

- - - - - - - - - -

Отвара врата и носи кесе... Пих...

to samo pred svetom, voli da se pokazuje

Најважније је богато се удати. Шта он ради и где је, боли ме уво.

I posle kaze da je vredjam kad napisem da je grebatorka i pekmezara na drugoj temi...
Ili sam rekao sponzorusha.....ali ne orginalna......

Izuzetno postujem orginalne sponzoruse....one koje kazu moj muskarac mora da bude uvek sretan i ja cu mu to pruziti , a njegovo je da ima novac....i da mi priusti lagodan zivot....iz silikonske doline.....kad jednom upoznate takve devojke, i koliko normalno i nenormalno posmatraju MZ odnose, debelo se zapitate sta ce vam "nesponzoruse" grebatorke koje su na recima jako pogrdne prema pravim sponzorushama...a po ponudjenom kvalitetu im nisu ni do kolena...

Da kazem selekcija, oci bi mi iskopale...jer one nikad nisu bile sponzorushe, to je ispod njihovog nivoa, ali da su grebatorke i pametnice u tom smislu, e to jeste..

Sta je to?
Bezobrazluk ili nemoral.....?

- - - - - - - - - -

Електрика је саркастична, али ово је заправо образац размишљања великог броја жена...

E moj ti, sto ne razmisljas jedno 4h zasto se koristi taj stil razmisljanja ponasanja i razgovora?

Једна, изразито интелигентна жена, а надасве препаметна, ме је инспирисала да поставим ову тему.

Јесу ли данашњи мушкарци и жене употребљиви за живот и изградњу јаке здраве породице?

Наиме, често сусрећем незадовољне и исфрустриране мушкарце, па и жене. Разочаране у супротни пол. Избор је, такорећи, никакав.
Ја, ипак, не дијелим тако сурово мишљење, некако ме свакодневно инспирише квалитет српских фертилних ресурса.

Али пустите мене. Моје мишљење није важно. Мени је стало да чујем Вас. Желим нешто да научим.

Шта су по Вама одлике правих мушкараца за брак? Да ли је тешко наћи таквог мушкарца?

Шта су по Вама одлике правих жена за брак? Да ли је тешко наћи такву жену?

u glavama normalnih brak je prevazidjen
relikt davnog ropstva kojim su zene tlacile muskarce

Pa jesi li probao da zivis ili budes u vezi sa zenama?

Odmah pocne da ti secka jaja....pa moras da postanes egoista inace neces preziveti...takvu klimu sire i tako se ponasaju...

A ako pogledas muskarce koji su van arene i kontakta sa zenama, tu imas raznih , od postenih do inteligentnih i na nivou....
Naravno ko se ne udvara zenama, taj je nevidljiv za zene, a preko totalno zenske Srbije nevidljiv je i za celo srpsko drustvo...

Carevina priglupih i povrsnih....tu se zene normalno bolje snalaze....cim nema mnogo razmisljanja, nego ili intuicija ili razmisljanje iz prsta, tu je sve puno genijalaca iz sela pored Valjeva i zena koje sve znaju sa TV i iz casopisa....ili iz knjiga literature savremenih pisaca....

Како да не. Одмах заврће јаја. Али одмјерен шамар то ријеши све (ово је шала, да не би нека малограђанка ово буквално схватила)....

Ако дослиједно спроводиш у дјело свој карактер и идентитет, жена ће ти се препустити. Било која. Само што немаш ништа од тога да ти се добар дио њих препусти. Није неки квалитет који ће ти се дати

Мени је јако тешко наћи жену која задовољава критеријуме изузетности. Углавном су то особе које исте дјелимично испуњавају.

Ипак већина, као што и сам кажеш, шири се та егоистична, површна, клима. Мозгови су препуни глупости покупљених успут. Самосталног, независног размишљања, својом главо, скоро и д анема. Нечег, што су сваки неписмени сељак или сељанка имали.

Како год, става сам, да јак мушкарац побољшава и рђаву жену. Ипак, наслијетку, одговорност бих пребацио на мушкарце.

Одсуство истинског мачоизма, проузрокује слободу женског робовања разноразним глупостима

Poslednja izmena:
i pesma koju moj muz najvise voli, uz nju smo i imali prvi ples na svadbi :zaljubljena:

Opet ti drhte ramena, moja malena
opet sam ti nesto kriv
zašto skrivas lice zbog masnice
koja se i ne vidi

Ti znas, kad sam nervozan, planem
pa mi ruka poleti
ali te moje tamne strane
ne znace da te ne volim

Kad psovke ti se guse u suzama
kad ti padne glupost na pamet
ti se sjeti nasih malih curica
i tko ovdje zaraduje

Pa se pitaj da li te boli bas toliko
moja mala glumice
kako je meni kad te volim ovoliko
trpiti tvoje ocijukanje

Kako te slijede pogledi
kako se ljepe po tebi
a ti ih zeljno upijas, mislis da ne vidim?
kada te slijede pogledi
kada se ljepe po tebi
cijelim tijelom uzivas, mislis da ne vidim?

Tvoj me poljubac davi tiho pomice
zatvara vrata i prozore
tvoje suze me drze u opsadi
strazare nervozni pogledi
misliš da ne vidim...

E moj ti, sto ne razmisljas jedno 4h zasto se koristi taj stil razmisljanja ponasanja i razgovora?

Сарказам је илустрација дефанзиве. Страх од изласка пред Молонлабе-а са истинским ставовима. Свјесне су моје неконвенционалне снаге аргумената.

Али нису свјесне моје њежности. Нису свјесне да би их бранио од самог себе :)

juu cici, gde bih ja to...:mrgreen:
a i sta fali, to je danas nobles.mislim, ne bih ti ga ja uzela za stalno, samo povremeno....:rotf:

nemoj zivota ti, kad god nadje svalerku, dobijem duplu porciju batina

- - - - - - - - - -

Овај мој се коначно вратио кући. Отвара шерпе, тражи храну.

pravi se da si umrla :sad2:

I posle kaze da je vredjam kad napisem da je grebatorka i pekmezara na drugoj temi...
Ili sam rekao sponzorusha.....ali ne orginalna......

Izuzetno postujem orginalne sponzoruse....one koje kazu moj muskarac mora da bude uvek sretan i ja cu mu to pruziti , a njegovo je da ima novac....i da mi priusti lagodan zivot....iz silikonske doline.....kad jednom upoznate takve devojke, i koliko normalno i nenormalno posmatraju MZ odnose, debelo se zapitate sta ce vam "nesponzoruse" grebatorke koje su na recima jako pogrdne prema pravim sponzorushama...a po ponudjenom kvalitetu im nisu ni do kolena...

Da kazem selekcija, oci bi mi iskopale...jer one nikad nisu bile sponzorushe, to je ispod njihovog nivoa, ali da su grebatorke i pametnice u tom smislu, e to jeste..

Sta je to?
Bezobrazluk ili nemoral.....?

- - - - - - - - - -

Да, оригинална спонзоруша је поштеније. Врло чисти односи и правила игре.

Најгоре су те које си описао, Подмукле, лажно моралне. Дволичне. Ипак, некако сам научио да их брзо препознам

Back