Kakvi ste sa zivcima?

pripadam onom tipu ljudi koji se ne uzrujava mnogo oko stvari na koje ne može da utiče, a ne uzrujava se ni oko onoga na šta može da utiče a što ne ide po planu.
tačnije nikad ne prsnem zbog nekog golemog problema ali mi se desi da se ozbiljno ražestim za neku sitnicu .
izbesnim kratko vreme a onda se sve vrati u svoj kalup i živim dalje do sledećeg malog incidenta i prelivanja sveg besa koji se skuplja nekad i nedeljama.
to ne znači da sam ravna linija ali znači da mi je za paljenje fitilja neophodna potpuno sporedna situacija :lol:

clonazepam-2mg-online.jpg
+
Lorazepam-2.5mg-30-tabs-50-euro-390x200.jpg

Totalno smirenje nervnog sistema.

znači na terapiji si. :lol:
samo da ti kažem da se rivotril prepisuje ljudima koji su sagoreli iznutra i nalaze se u teškoj bezizlaznoj depresiji. to nije lek sa kojim bi trebalo da se sprdaš jer rešava ozbiljna stanja mentalnog rastrojstva kod ljudi
ali ako ga već piješ nadam se da ti je od njega bolje.

Ne,nisam na terapiji.Samo da te ispravim,Rivotril nije antidepresiv.On se prepisuje za panične napade anti-panik,anksioznost,kod nesanice,on je i stabilizator raspoloženja,a takođe je antiepileptik,ima zadatak da smanjuje moždanu aktivnost.Ima širok spektar dejstva.Uglavnom se daje uz neki antidepresiv za one koji pate od anksioznog poremečaja.

Back