KAKVI SMO MI SRBI

• Začetnik teme Začetnik teme vlace
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
puzzled:
nije tacno Rusi nas vole, uvek su nam pomagali i uci ce u rat sa Amerikom zbog nas, a onda mi je sat zazvonio i rekla mi mama da ustanem i spremim se za skolu :-(

Da nas vole poslao bi onaj ALKOS od Jeljcina S-300 1998/99 pa bi im malo teze bilo da nas bombarduju.
A ne da nas ispali u poslednjem trenutku kao braca Srbi. :evil: :evil: :evil:

нама ће помоћи улазак у еу. тада више нећемо имати ратове, а ни многе друге проблеме. тамо ће ући и браћа руси, мораће, јер никад без тога неће постати економски јаки, а еу ће увек бити минорна војна сила без руса. очекујем ово за петнаестак година, таман колико ће и нама требати.

LIBERTY 3.1:
нама ће помоћи улазак у еу. тада више нећемо имати ратове, а ни многе друге проблеме. тамо ће ући и браћа руси, мораће, јер никад без тога неће постати економски јаки, а еу ће увек бити минорна војна сила без руса. очекујем ово за петнаестак година, таман колико ће и нама требати.
odmah kad mi udjemo u EU, EU ce odmah sutra da se raspadne, pa ce smisliti nesto novo, pa cemo opet cekati 10-15 god da udjemo i u to novo cudo, pa ce opet ono sutradan da s raspadne...

Pjotr Raspucin Rhsnikov:
odmah kad mi udjemo u EU, EU ce odmah sutra da se raspadne, pa ce smisliti nesto novo, pa cemo opet cekati 10-15 god da udjemo i u to novo cudo, pa ce opet ono sutradan da s raspadne...
bas tako samo sto se nisu i raspali.Vidite da ne mogu da izglasaju zajednicki ustav.Stare clanice EU ne gledaju ravnopravno nove.Kad nismo usli na vreme pitanje koliko moze da nam sad to koristi.

Back