Kakve zene zaobilazite u sirokom luku ili koje su vam bljak?

Ružne...što prirodno što one što su sebe unakazile prateći "modu". A kad prođe tu selekciju koja je prva da se ne lažemo a koju su svi kulturno zaobišli...(svaka čast na toleranciji :lol:)...onda idu opsesivne ludače.

Te opsesivne ludace je najteze provaliti. Mislim na pocetak. Sve cini kao da udovoljava muskarcu, ali u stvari kontrola.

Najvise one koje se prave pametne. Uobrazene, mada njih volim da kresnem, da im spustim malo nos. Kako ih to boli. :hahaha:

Zatim one koje zvocaju, pokusavaju da te zarobe, da naruse licni prostor... seticu se jos, ali polako.

Moje neko pravilo je da ne treba biti sa hladnokrvnim i proracunatim, razne vrste malih psihopata postoje i to se vidi.

Emotivne, sa iskrenim i jakim emocijama su obicno veoma dobre devojke.:zaljubljena: Imaju srca.:heart2: Samo moje iskustvo.;)

Moje neko pravilo je da ne treba biti sa hladnokrvnim i proracunatim, razne vrste malih psihopata postoje i to se vidi.

Emotivne, sa iskrenim i jakim emocijama su obicno veoma dobre devojke.:zaljubljena: Imaju srca.:heart2: Samo moje iskustvo.;)

Nazalost ne mozemo da dodjemo do izrazaja od silnih manipulatorki i udovica.............Slabo ko ima srca danas............:sad2:

Back