parka
Buduća legenda
- Poruka
- 26.261
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e, sad ne znam da li si ovo prosledila Dilajtu smajlija, ili si mene posasoljila po guzi
pa, ja cu prvo ozbiljno da odgovorim, a onda cu nesto i da pitam
dakle, odgovor:
tvoja drugarica je sa svojim deckom pricala o tvojim sexualnim podvizima, jer iako to ne bi trebale da rade, devojke (narocito ako su mladje) sa svojim decacima dele tajne svojih drugarica, ne bi li time stvorile instant bliskost sa njima, a cesto da bi "porazgovarale" na neku skakljivu temu, koju se ne usudjuju sa njima da pretresu inace...u ovom slucaju broj sexualnih odnosa kojim je ona, ocigledno nezadovoljna...
e, sad pitanje, koje nije zlonamerno, nego me zaista zanima odgovor, a, najvise sa tehnickog stanovista
elem, koliko sam shvatila, ti i tvoj decko imate u proseku 5-6 odnosa dnevno, svaki dan? ukoliko uzmem u obzir da je trajanje prosecno dobrog sexa oko pola sata sa sve predigrom, mene zanima kako uspete da tri sata dnevno, najmanje, odvojite samo za sex? je li to u cugu, ili razbacano u toku dana? da li nocu, ili u toku 24 sata? jel imate vi posao, fakultete, zivite zajedno, neke obaveze? da li, na primer ti kuvash, ili se vidjate sa prijateljima, sredujete kucu, izlazite uvece? jer, priznajem, ja da zivim i sa Al Pacinom, sa kojim bih sexualno opstila neprestano, ni uz najbolju volju ne bih iznasla tri sata slobodno svaki dan za sex...i to tri sata minimum, ako je neki bas, bas zesci sexulani trip, onda se satnica i povecava...
zaista me zanima odgovor
pa, to sam bre i pitala, kako neko ko ima svakodnevne obaveze moze to da postigne
ne racunam studiranje, u pauzama izmedju ispita
nego obican zivot
kad ne leskaris sa nekim citav dan po krevetu
dakle... moja poznanica (nekada dobra drugarica) se sokirala kada je cula da volim sex i da ga upraznjavam u (po njenom misljenju) "prevelikim" kolicinama... jer ona je ipak vise od god dana u vezi sa deckom a nikad nije osecala potrebu da imaju sex vise od 1 dnevno... tako je ona odlucila (iz xy razloga) da proveri da li ce ZAVOLETI SEX s deckom ako ga cesce ima, posto njen dragi nije razumeo njenu preteranu zelju za sexom ona je objasnila (otprilike ovako) "tijana ima sex sa svojim dragim vise puta (5-6) dnevno, pa me zanima da li je sex zato bolji i da li zato vise uziva u njemu", na sta je on bio u fazonu "ma ona je zavisna od sexa, obicna ninfomanka"?!?!?!?!?!?!?!? msm boli me ...... sta ko misli, medjutim oni su (na meni sasvim nepoznat nacin) dosli do te teme (moje sex-ualne zavisnosti?!?!?!?!?!) sa novim deckom moje drugarice...
pa mene zanima... da li mozda vi imate ideju.. pod br 1 koji je njoj bio qr.ac da se "takmici" u sexu i da dodje do neke brojke, ako ona uopste ne voli sex, i pod br 2 sta imaju kome da pricaju o tome sa nekim i da analiziraju moju zavisnost (dolazeci do teme da li je to normalno zdravo ili ne)...![]()
![]()
![]()
Al si neka napaljena, pa najbolje je imati sex 1x nedeljno!!! Sve preko toga je puno...![]()
Sve preko toga je za svaku osudu i potpuno nepotrebno i izlisno...
![]()
Sve preko toga je za svaku osudu i potpuno nepotrebno i izlisno...
![]()
ja bi sa tobom mogla i dva puta![]()
A,u njenom potpisu je pisalo"Često pitanja koja postavljaju više govore o ljudima nego odgovori koje daju..."dakle... moja poznanica (nekada dobra drugarica) se sokirala kada je cula da volim sex i da ga upraznjavam u (po njenom misljenju) "prevelikim" kolicinama... jer ona je ipak vise od god dana u vezi sa deckom a nikad nije osecala potrebu da imaju sex vise od 1 dnevno... tako je ona odlucila (iz xy razloga) da proveri da li ce ZAVOLETI SEX s deckom ako ga cesce ima, posto njen dragi nije razumeo njenu preteranu zelju za sexom ona je objasnila (otprilike ovako) "tijana ima sex sa svojim dragim vise puta (5-6) dnevno, pa me zanima da li je sex zato bolji i da li zato vise uziva u njemu", na sta je on bio u fazonu "ma ona je zavisna od sexa, obicna ninfomanka"?!?!?!?!?!?!?!? msm boli me ...... sta ko misli, medjutim oni su (na meni sasvim nepoznat nacin) dosli do te teme (moje sex-ualne zavisnosti?!?!?!?!?!) sa novim deckom moje drugarice...
pa mene zanima... da li mozda vi imate ideju.. pod br 1 koji je njoj bio qr.ac da se "takmici" u sexu i da dodje do neke brojke, ako ona uopste ne voli sex, i pod br 2 sta imaju kome da pricaju o tome sa nekim i da analiziraju moju zavisnost (dolazeci do teme da li je to normalno zdravo ili ne)...![]()
![]()
![]()
A,u njenom potpisu je pisalo"Često pitanja koja postavljaju više govore o ljudima nego odgovori koje daju..."