Leon01
Buduća legenda
- Poruka
- 48.570
Pa da sta ocekivati od sponzorusa 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je naopako. Zena treba da podilazi muskarcu. One sada mastaju o muskarcima kao nekim bunarima za zelju. Ubacis neku paru, citaj sex, i on treba da se polomi.Juce navece nas trojica izuzetnih muskaraca pijemo u kaficu pivo i razmisljamo kao sto to svaki muskarac radi kad je u drustvu. Skoro svaki dan se srecemo, jer nismo ozenjeni i nemamo decu pa tako ni obaveze. U tom druzenju dodje do price kako ni jedan od nas nije srecan sa zenama na duge staze, jer sve se svodi na sex i nema tu nista neceg dubljeg.
I tako svako malo neko od njih kaze kako se mi nikad necemo ozeniti, jer previse poznajemo zene i da je problem u nama. Na to se ja nisam slozio, nego sam rekao da je problem u zenama, taj sto vise nema zena koje znaju da zadrze muskarca. Nekako je nemoguce da svaka koja naleti da vi za njom brzo izgubite interes - znaci nije problem samo u jednoj strani. Tako da sam provalio zasto mi gubimo interes, zato sto se sve svodi na sex i uglavnom svaka od njih ocekuje da ona bude voljena, da joj se podilazi, a ko to moze da radi citav zivot, zar ne?
E sad ja ne izlazim bas koliko oni, pa ne petljam previse sa zenama zato sto znam da ce mi buduca biti ista kao prosla, nego vise cekam neku posebnu da naleti i da njoj parkiram, odnosno da je istorbam. Dok njih dvojica vise zuje i stalno se iznova razocaravaju.
Sta mislite di je nestala volja i energija u zenama da zadrze muskarca, odnosno da li one to mozda nikad nisu ni naucile?
Nekad bih voleo da sam i ja tako izuzetan muškarac i da pijem pivo u kafiću. A nekad i ne bih.
Odgovorio je pica burek
![]()
Stvarno te ne shvatam. Ti ako neces da je.es bilo sto i da imas vezu sa nekim dosadnim osobama mozes lako da promijenis to: mozes da ides na pjesnicke veceri, promocije knjige, u citaonicu bibliotek, po filozofskim fakultetima, u muzicke skole, ili jednostavno mozes da udzjes u Dzet Set tako sto ces izdati knjigu o nekoj dosad nevidjenoj filozofskoj tezi, teoloskoj, psiholoskoj... Za sve je potreban trud, "kafa i pivo" koje ti pominjes nisu dovoljni, a i smijesne su to stvari... kafa i pivo... ako ces psihoaktivne supstance, a kafa i pivo to jesu, onda idi ili do kraja, pa uzimaj H i drugo, ili se odrekni i kafe i piva, ali idi do kraja: ili budi krajnji nenarkoman, ili budi krajnji narkoman, sredina je najgora... To ti je moj savjet, jer ja tebe (naravno, ne istinski, nego pretpostavkom) pretpostavkom volim (u drugarskom smislu, iako nismo drugovi), posto pretpostavljam da si dobar covjek iz onoga sto pises iskreno, pa pretpostavljam da te volim, i ovo ti je savjet od srca.Juce navece nas trojica izuzetnih muskaraca pijemo u kaficu pivo i razmisljamo kao sto to svaki muskarac radi kad je u drustvu. Skoro svaki dan se srecemo, jer nismo ozenjeni i nemamo decu pa tako ni obaveze. U tom druzenju dodje do price kako ni jedan od nas nije srecan sa zenama na duge staze, jer sve se svodi na sex i nema tu nista neceg dubljeg.
I tako svako malo neko od njih kaze kako se mi nikad necemo ozeniti, jer previse poznajemo zene i da je problem u nama. Na to se ja nisam slozio, nego sam rekao da je problem u zenama, taj sto vise nema zena koje znaju da zadrze muskarca. Nekako je nemoguce da svaka koja naleti da vi za njom brzo izgubite interes - znaci nije problem samo u jednoj strani. Tako da sam provalio zasto mi gubimo interes, zato sto se sve svodi na sex i uglavnom svaka od njih ocekuje da ona bude voljena, da joj se podilazi, a ko to moze da radi citav zivot, zar ne?
E sad ja ne izlazim bas koliko oni, pa ne petljam previse sa zenama zato sto znam da ce mi buduca biti ista kao prosla, nego vise cekam neku posebnu da naleti i da njoj parkiram, odnosno da je istorbam. Dok njih dvojica vise zuje i stalno se iznova razocaravaju.
Sta mislite di je nestala volja i energija u zenama da zadrze muskarca, odnosno da li one to mozda nikad nisu ni naucile?
Stvarno te ne shvatam. Ti ako neces da je.es bilo sto i da imas vezu sa nekim dosadnim osobama mozes lako da promijenis to: mozes da ides na pjesnicke veceri, promocije knjige, u citaonicu bibliotek, po filozofskim fakultetima, u muzicke skole, ili jednostavno mozes da udzjes u Dzet Set tako sto ces izdati knjigu o nekoj dosad nevidjenoj filozofskoj tezi, teoloskoj, psiholoskoj... Za sve je potreban trud, "kafa i pivo" koje ti pominjes nisu dovoljni, a i smijesne su to stvari... kafa i pivo... ako ces psihoaktivne supstance, a kafa i pivo to jesu, onda idi ili do kraja, pa uzimaj H i drugo, ili se odrekni i kafe i piva, ali idi do kraja: ili budi krajnji nenarkoman, ili budi krajnji narkoman, sredina je najgora... To ti je moj savjet, jer ja tebe (naravno, ne istinski, nego pretpostavkom) pretpostavkom volim (u drugarskom smislu, iako nismo drugovi), posto pretpostavljam da si dobar covjek iz onoga sto pises iskreno, pa pretpostavljam da te volim, i ovo ti je savjet od srca.
a ja mislio da si pametan momak, da nisi obicna budala... razocara me...Ja te potpuno razumem, mene nije tesko voleti. I ja sebe jako volim, nekad sam bas presretan sto imam sebe u svoj toj svojoj osobnosti.