Kakve su skole u Beogradu

Gaga2001

Početnik
Poruka
3
Ovako gotova je osnovna......
Osnovna me smorila i zelim da upisem srednju sami nzm koju.
I pored toga sto nzm (ali imam neke na umu) interesujeme kakva su deca tamo da li problematicna ili ne itd....
*********************************************************************************************************************************************************************

Recimo interesuju me skole kao naprimer:
Hemijska skola na Banovom brdu
5 gimnazija
7 gimnazija
1 gimnazija
14 gimnazija
i jos neke pa me interesuje kakve su skole.

Ovako gotova je osnovna......
Osnovna me smorila i zelim da upisem srednju sami nzm koju.
I pored toga sto nzm (ali imam neke na umu) interesujeme kakva su deca tamo da li problematicna ili ne itd....
*********************************************************************************************************************************************************************

Recimo interesuju me skole kao naprimer:
Hemijska skola na Banovom brdu
5 gimnazija
7 gimnazija
1 gimnazija
14 gimnazija
i jos neke pa me interesuje kakve su skole.

Sve ovo sto cu ti reci ne znam iz iskustva, nego iz mnooogih prica:

14 - najvise preporucujem. Dobra skola, odlicno drustvo
1 - dobra je skola, za nijansu "laksa" nego 14. Drustvo isto odlicno
5 - nije losa skola, al je mozda malo problematicno drustvo
7 - nemam pojma
Hemijska - klosari.

Al otprilike su ti sve gimnazije isti k.

Za četrnaestu i petu znam da su kul, po rečima mnogih ljudi koje znam da su završili. Četvrta takođe, a prva je puna razmaženih balavaca, ima i dosta buržuja, barem beše kad sam ja još išao u srednju, pa smo se utrkivali mi iz elektrotehničke da navatamo likuše iz gimnazije, kao, mi sa alatima, one sa znanjem. Ispostavilo se, mi sa pivskim zadahom, one sa štiklom i "ja bogata a ti go'vno" stavom.

Mada je zaista svejedno koju srednju upišeš, sve je to isti 'rac, sa malo nijansi. Gledaj samo neku gde imaš najpribližniji odnos muškaraca i žena, jer gde god bilo koje od ta dva prevagne, užasno je.

Ја о Четрнаестој ништа нисам чуо, када сам уписивао средњу нисам ни знао да постоји. Тешко да је боља од Прве гимназије :lol:
Пета и Прва су мени исти *****. Слична гарнитура ученика и професора. Има и цвикераша и има и одликаша из основне који се промангупирају (види хулигани из гимназије). Не бих рекао да је Прва школа балаваца, прави пример тога је Трећа. Седма је већ друга прича, лакша је од осталих али ту су већ ишле главе, бар у моје време.
А и на крају бих се сложио са Директом. Из мог одељења у економској, само њих 6,7 су уписали Економски факултет и још њих 2,3 ФОН. Остали су уписали факултете који немају везе са тим срањима (укључујући и мене).

Back