Kakve ste kad volite

starimravojed

Zainteresovan član
Poruka
236
Zene kakve ste kad volite?

Da li volite iskreno i ispravno ili volite samo onako kako vama odgovara?

Recimo da ste u braku a imate nekog decka sa strane kojeg volite, sto znaci da vam ne bi smetalo kad bi vas on ostavio, zato sto zeli da i on ima brak sa nekom zenom, jel je to onda prava ljubav i vi ga iskreno volite?

Recimo da ste u braku a imate nekog decka sa strane kojeg volite, sto znaci da vam ne bi smetalo kad bi vas on ostavio, zato sto zeli da i on ima brak sa nekom zenom, jel je to onda prava ljubav i vi ga iskreno volite?
Mani opšte ankete, nego joj reci:

Dušo, ako me voliš, pustićeš me da odem i bićeš srećna zbog moje sreće sutra. Oprosti što nisam otišao ranije, ali godilo mi je da se valjamo po krevetnini i da me izvodiš na večere i vodiš na putovanja i upoznaješ sa bitnim ljudima, ma i više nego godilo. Kada si počela da maštaš o kućici u cveću iliti zajedničkom životu u kome bi svila gnezdo sa mnom nakon što napustiš muža, malo me nešto štrecnulo ispod desnog rebra, ali nisam otišao. Mislim, zbog svega onog što mi godi.

No dušo, tu nije kraj - ne samo da si počela da crtaš to cveće oko kućice, već si i počela da postavljaš idiotska pitanja tipa "je l` me želiš", i to čak u sred torbanja. Međutim, ja ni tada nisam otišao, zašto, ne znam. Da li zato što je bolji i taj vrapčić u ruci od prazne ruke, ili si ti možda i golub.... ma ko zna. Ali ono što je važno da podvučem je to da ja nikad nisam bio tvoja druga violina - druge violine samo su žene, i baš sam se nedavno pitao kako mogu sebi dozvoliti da padnu tako nisko i zasviraju loše akorde.

Misliš da svim ovim što ti sada pričam ja nameravam da odem? Hm, pa ne znam ni sam. Pitaću drugare na jednom forumu šta oni misle. Još sam tu, kao što vidiš.

Nekad sam volila doslovno bezuvjetno. Danas volim lijepo, proracunato, svakako. Ali uvijek iskreno i bez zamajavanja.

U braku, a volim drugog? Nemoguce. Tad ne bih bila u braku. Ne zato sto volim drugog nego zato sto ne volim muza.

vole neke bolesne iluzije uglavnom a tek nikad onako kako treba kako bi neko zeleo

Ма нећу.. Не могу вечерас да се смарам са тим.. Мсм не могу да објашњавам зашто жене не могу да воле никога, тј зато што воле само себе, и онда то оде у недоглед. : ))

...ali ne i muško koje zna trajati udvoje...

С обзиром ко је то отпевао, тј чија је то "мудрост", глупо је уопште и узети у разматрање ту реченицу.

И не треба да трајемо у двоје, трудиш се као слепац да би се нека тамо нашла паметна још кичму да ти ломи, и још се жалите нешто као не ваља вам..

Па добро бре дал сте нормалне?

С обзиром ко је то отпевао, тј чија је то "мудрост", глупо је уопште и узети у разматрање ту реченицу.

И не треба да трајемо у двоје, трудиш се као слепац да би се нека тамо нашла паметна још кичму да ти ломи, и још се жалите нешто као не ваља вам..

Па добро бре дал сте нормалне?
Ko te to ranio, pa da s tobom i ja placam greske tudje..

Back