Kakve patike nose forumasi :)

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Odnesi ih obućaru, možda može da ti ih malo razgali na to mestu.
Probacu.🙂
U poslednje vrijeme nemam srece sa obucom.
Nove kozne sandale koje nisu bile jeftine,pukle su mi posle drugog nosenja.Tri puta nosila obucaru i cetvrti put bacim u kantu.
Obujem neke stare ponovo i u hodu mi pukne kais sa strane,iako nisam uopste vidjela da je ista napuklo,i tako padnem na ulici koliko sam duga i razbijem koljeno.🙂
Ove patike uzmem da nosim,nove,ne mogu nikako da hodam u njima.
A kao kupujem kvalitetnu obucu. :roll:

Probacu.🙂
U poslednje vrijeme nemam srece sa obucom.
Nove kozne sandale koje nisu bile jeftine,pukle su mi posle drugog nosenja.Tri puta nosila obucaru i cetvrti put bacim u kantu.
Obujem neke stare ponovo i u hodu mi pukne kais sa strane,iako nisam uopste vidjela da je ista napuklo,i tako padnem na ulici koliko sam duga i razbijem koljeno.🙂
Ove patike uzmem da nosim,nove,ne mogu nikako da hodam u njima.
A kao kupujem kvalitetnu obucu. :roll:
Patike ako nisu udobne, sve je đžaba.
Sandale su extra obuća za urnisati stopala. 😁
Nego,...probaj da kupuješ neko verme ortopedsku obuću, sad prave i takve patike. Wallkmax i sl. Imaju baš lepe modele ( to važi i za papuče, sandale i ostalo).

Patike ako nisu udobne, sve je đžaba.
Sandale su extra obuća za urnisati stopala. 😁
Nego,...probaj da kupuješ neko verme ortopedsku obuću, sad prave i takve patike. Wallkmax i sl. Imaju baš lepe modele ( to važi i za papuče, sandale i ostalo).
Uuu...probala sam jednom te walkmax,iskreno receno nisu mi bile nizasta.🙂
One na onoj prvoj slici koju sam postavila su odlicne.Nista udobnije nisam imala.

Ovo ti je Air Max 2 CB 94 ...bacaju na kosarkaske i definitivno su jace nego obicni air max.
Prve air max su nastale 1987 godine i tada su krajem 80tih izasli neki kultni modeli poput Air Force, Air Revolution, Air Flight , naravnmo Air Jordan pogotvo 3.....

Ovo ti je Air Max 2 CB 94 ...bacaju na kosarkaske i definitivno su jace nego obicni air max.
Prve air max su nastale 1987 godine i tada su krajem 80tih izasli neki kultni modeli poput Air Force, Air Revolution, Air Flight , naravnmo Air Jordan pogotvo 3.....
Znam imao sam Charles Barkley AIR max, samo ovaj model i boju

1752498977169.png

Kod mene tokom godina najbolje su se pokazale ove sa AIR (vazdušnim) djonom, modeli razni

Pogledajte prilog 1004684

E ove su su baš dobre, beše ove je nosio Čarls Barkli, mislim to je njegov model. ;)

Inače nosim manje-više isključivo košarkaške patike što te retro modele iz 80-ih i 90-ih što one modernije od lakših materijala (mada su mi iskreno ti retro modeli neprevaziđeni i vrhunac što se tiče patika).

A trenutno nosim ove i ovo bi bio moj celokupan nožni arsenal :

76064_mj_aj_sho_2_italy_wht.jpg

Q8811air_jordan_699-mini.jpg

Q12008372806.JPG

Poslednja izmena:
I meni su bile lijepe,ali neudobne nazalost.
Mozda ti imas vise srece.
sinoc sam bila u kracoj setnji, oko 5-6 km al javicu ti tokom vikenda jer planiram planinarenje pa ce se pokazati u pravom svetlu

mozda su mi za sada ok jer patike uvek uzmem broj vece, pa kako imam veoma slicne bele 40,5 ove sam narucila broj 40.

ove nase zaista imaju uzi kalup u gornjem delu, tako da je moguce da sam ja kompenzovala vecim brojem i da je tu razlika

evo belih, presla sam ihihi u njima
9845EFA4-8431-4B0E-936A-774A7CE4251A.jpeg

Back