Kakve patike nose forumasi :)

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
387.810
Patike su odavno moda i mnogi su cipele zamenili patikama, prakticno ih nose svuda i za sve prilike , mnogi ih nose cak i zimi

Da li volite patike i koje imate u svm cipelarniku a koje bi voleli da imate i u skorašnjem vremenu ih prošetate ?

Kod mene tokom godina najbolje su se pokazale ove sa AIR (vazdušnim) djonom, modeli razni

https___hypebeast.com_image_2021_02_nike-air-max-cb-94-usa-retro-colorway-release-info-01.jpg

Patike su odavno moda i mnogi su cipele zamenili patikama, prakticno ih nose svuda i za sve prilike , mnogi ih nose cak i zimi

Da li volite patike i koje imate u svm cipelarniku a koje bi voleli da imate i u skorašnjem vremenu ih prošetate ?
Nosim Adidas poluduboke (jesenja varijanta),Wallkmax bele nosim zimi,jer su nepromočive.Volim Armanijeve ženske modele i uvek bih nosila.Leti ne nosim patike.

od kada radim od kuce...spadam medju te...ne izvlacim se skoro iz patika...

najvise volim skroz crne...tj. druge i ne volim kad bolje razmislim :lol: imam bele Reebok patike mislim 1 koriscne...neke zelene starke koje vise ne nosim, kao nove...neke Deichmann skroz crne onako za do prodavnicu...jos jedne isto tako...skroz crne
a trenutno nesto ovakvo, Skechers

73690-bbk_01-skechers-patike-600x600.jpg

a nemam neke specijalne zelje oko patika...ne bih dala nikada za njih preko 100 evra...treba da su skroz crne i sa vazdusnim djonom po mogucstvu, koje marke, nebitno.

Back