Kakve partnere privlačimo..?

Stalno iznova potsećam svoje učenike da su osnovni kodovi polaznica svakog tumačenja.
Da bi dobili odgovor na ovo pitanje mi moramo da zavirimo u potrebe tog bića, tu se nalaze odgovori o našim očekivanjima,potrebama,potencijalima,strahovima,i svemu ostalom.
Uzeću dva najsvežija primera koja smo radili skoro na jednom od časova,iz razloga što postoji otpor da se ovo shvati.
Za prvi primer ću uzeti osobu čiji su kodovi 459.
Vratimo se sada na primarno pitanje-“koje su potrebe ovog bića,kakav bi to partner trebao biti da ispunjava očekivanja ove osobe,šta ova osoba voli..?“
Brojevi u kodovima već sadrže sve potrebe u njoj,to je energija koja već živi i postoji u samoj osobi,a kako će se manifestovati,na koji način,objasniću malo kasnije.
I mi bi sad vrlo lako krenuli sa analizom kroz brojeve da se ne javlja jedan drugi problem!Kontradiktorna priroda brojeva!Kako sada tu kontradiktornost spojiti u jedno?
Četvorka je po svojoj prirodi konzervativna a Petica nezavisna,slobodnog duha,koja ne voli obavezivanja i ograničenja,koja iznad svega više voli i čuva svoju slobodu.
Ta osoba mora biti pažljiva,brižna,odana,verna,poštena,vredna i odgovorna(4-ka),ali s druge strane,ta 4-ka mora imati dovoljno širine da nikako ne dozvoli sebi da sputava i obavezuje ovu osobu,mora joj ostaviti dovoljno prostora i slobode kako ova ne bi pobegla glavom bez obzira,jer i najmanja naznaka bilo kakvog ograničavanja i sputavanja počeće da guši prirodu 5-ce u njoj.
Jer 5-ca više od svega voli da se igra i zabavlja,nikako ne sme dozvoliti da dodje do monotonije i dosade,4-ka mora imati dovoljno mašte da uvek bude zanimljiva i zabavna kako bi zadržala pažnju ove osobe.Petica dalje upućuje na to da taj odnos mora biti primarno prijateljski,što podrazumeva beskrajno razumevanje,poverenje,podršku i sl.

S druge strane,zbog brojeva u kodovima koji su po svojoj prirodi kontradiktorni,ova osoba,takodje,može ići iz krajnosti u krajnost u fazama života dok traži sebe.Može se desiti da nadje partnera koji konzervativne prirode i koji joj nameće osećaj dužnosti,može se ušuškati u osećaj sigurnosti i to će vremenom početi da je guši.Isto tako,može otići i u drugu krajnost,da ne želi da se vezuje i obavezuje,da ima površne,pa čak i tajne veze,i u tome se opet neće osećati ispunjeno,sve dok ne uskladi svoje istinske potrebe. 5-ca voli koketiranje,flertovanje,igru rečima,ljubavne razgovore telefonom,itd.
I sad se mi možemo igrati i dalje sa simbolikom brojeva,ići i do najsitnijih detalja,ali ovo je za sada dovoljno.
Da li će se realno takvi partneri manifestovati u životu,to zavisi i još od nekih drugih faktora koje sam rekla da će biti objašnjeni malo dalje u tekstu.

Drugi primer će biti ženska osoba sa kodovima 819.
Krećemo sa istim pitanjem-“kakvi muškarci privlače ovu žensku osobu?“
To su svakako moćni,ugledni,uspešni,autoritativni muškarci(1ca),ambiciozni,strastveni,finansijski dobrostojeći(8-ca),na neki način tajanstveni(9-ka),itd.Isto tako,ukoliko bi nosilac ovih kodova bio muškarac,rekli bismo da ga privlače žene koje poseduju izuzetnu harizmu,seksipilne,strastvene,samouverene,sigurne u sebe,žene koje će ga „pretstavljati“ u društvu,uspešne,sposobne,dominantne,finansijski dobrostojeće,tajanstvene-“femme fatale“..

Videli smo da je spajanje simbolike je vrlo jednostavno,ali sada se verovatno nameće još jedno pitanje-“kako možemo znati na koji način će se ti brojevi manifestovati,kako da znamo da li će se ispoljiti na harmoničan ili neharmoničan način?“
Da bi upotpunili sliku i da bi saznali nakoji način će se simbolika realizovati moramo zaviriti u skriveni broj koji pretstavlja energiju koju podsvesno privlačimo.
Jer on nam govori kako se manifestuju okolnosti,situacije,ljudi i odnosi sa ljudima koje podsvesno privlačimo pod energijom tog broja,tj u delovanju energije tog broja.
Mi tu energiju privlačimo svojim mislima i uverenjima(koja se mogu menjati).
Neće se isto manifestovati partner ako je skriveni broj pod Marsovom prirodom,pod uticajem broja 8 čija energija može biti izuzetni destruktivna,nasilna i agresivna,ili ako je pod Venerinom prirodom,pod uticajem broja 6,čija energija odiše harmonijom i ljubavlju.
Tako,recimo u slučaju drugog primera,kod muškarca,umesto fatalne žene može manifestovati partnerke koje su izuzetno agresivne,pa umesto da mu izvodi striptiz(8-ca) uz vino i muziku u zamračenoj sobi(9-ka) luksuznog(8-ca i 1-ca) hotela(9-ka),može se iznenaditi gadjanjem pepeljare,šamarima,ucenama i vrlo vulgarnim i agresivnim rečima!

Zbog pitanja koja se dalje nameću,moramo se osvrnuti malo i na prognostiku.
Najčešće pitanje koje većina nas želi da sazna je „Kada će se pojaviti onaj/ona pravi/prava?“
Odgovor na ovo pitanje je da je svaki/svaka pravi/prava u onom trenutku kada udje u naš život,jer to je podsvesna potreba koja živi u nama u tom trenutku i zato baš tu,tj.takvu osobu i privučemo da bi kroz taj,tj.takav odnos sazrevali i nešto iz toga o sebi naučili.
Kako vreme prolazi,mi sazrevamo i vremenom imamo drugačije potrebe i samim tim,kroz vreme,privlačimo različite partnere.
Baš u tome Astronumerologija je od jako velikog značaja jer se do sada pokazala nepogrešivom da nam opiše,pokaže i objasni samu osobu koja nam se pojavljuje u život u odredjeno vreme i sam tok tog odnosa.

Kada čovekova svest dostigne onaj stadijum zrelosti kada počinje da osvešćuje taj deo sebe i shvati da su njegova sopstvena uverenja i misli uzrok takvih situacija i okolnosti,tada,svojim radom na sebi otvara sebi potpuno nova vrata za jedan drugačiji put koji će to promeniti,opet,u simbolici istog tog broja samo u harmoničnom ispoljavanju.

Preuzeto sa:
Izvor
 
sanja v;bt175275:
Svaka cast! Stvarno ti se divim! Sada mi je malo jasnije sve to oko numerologije...:) Jaoj, hocu li naci vremena i sredstava, da krenem na tvoje casove...:(

Sanjice,sada sam pokrenula radionicu koja je veoma povoljna i na kojoj mozes jako puno da naucis,mozes procitati o tome na mom sajtu,pa ako si zainteresovana,dogovoricemo se..:)
 

Back
Top