Kakve ochi volite,a kakve imate...??? Hehe... priznajem glupa tema,ali eto pala mi je na pamet... Ja inache strashno gotivim zelene ochi...jer ih i ja imam... :wink: ali mi je strashno slatko kad dechko ima plave ochi a crnu kosu...aaaaa
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mmmmm zelene :wink:JaH_G|rL:Kakve ochi volite,a kakve imate...??? Hehe... priznajem glupa tema,ali eto pala mi je na pamet... Ja inache strashno gotivim zelene ochi...jer ih i ja imam... :wink: ali mi je strashno slatko kad dechko ima plave ochi a crnu kosu...aaaaa
Oces da me gricnes???????JE$KA:JA IMAM ZELENE OCI...ALI BAS BAS ZELENE MACIJE..ALI INACE OBOZAVAM CRNE MOMKE...CRNE OCI,KOSA,,TEN.......NJAMI!!!!!
JE$KA:JA IMAM ZELENE OCI...ALI BAS BAS ZELENE MACIJE..ALI INACE OBOZAVAM CRNE MOMKE...CRNE OCI,KOSA,,TEN.......NJAMI!!!!!
Ne mora da znaci da je rom :x ako ima taman ten i crnu kosu ja sam zaljubljena z decka sa takvim opisom ali nije romsnake:JE$KA:JA IMAM ZELENE OCI...ALI BAS BAS ZELENE MACIJE..ALI INACE OBOZAVAM CRNE MOMKE...CRNE OCI,KOSA,,TEN.......NJAMI!!!!!
Cigancici su najcesce takvi, pogotovo kad je TEN u pitanju
Kapljica:Ne mora da znaci da je rom :x ako ima taman ten i crnu kosu ja sam zaljubljena u decka sa takvim opisom ali nije romsnake:JE$KA:JA IMAM ZELENE OCI...ALI BAS BAS ZELENE MACIJE..ALI INACE OBOZAVAM CRNE MOMKE...CRNE OCI,KOSA,,TEN.......NJAMI!!!!!
snake:Kapljica:Ne mora da znaci da je rom :x ako ima taman ten i crnu kosu ja sam zaljubljena u decka sa takvim opisom ali nije romsnake:JE$KA:JA IMAM ZELENE OCI...ALI BAS BAS ZELENE MACIJE..ALI INACE OBOZAVAM CRNE MOMKE...CRNE OCI,KOSA,,TEN.......NJAMI!!!!!
Dokazi da nije
sunrise:hm..... ne volim zelenu, plavu i slicnu boju ociju... volim crne okice mmmm one su mi nekako najiskrenije.... i moje su takve..trep trep...)))))))