U kategoriju madjih devojaka ja bih svrstala od 16 pa navise, a sve ispod toga su deca, ajde devojcurci. Ne znam koliko imas godina ali znaj da tvoje vrsnjakinje uvek teze da imaju starije momke te ako zelis malo akcije savetujem ti da sacekas malo ako si izmedju 14 i 16 te. Fokusiraj se ti na skolu a za devojke ima vreme. Sta ces raditi u 18 a da ne pricam o periodu iza 20...to je najlepse...mada ti sigurno mislis dugacije.
A da li devojka preferira visoke , lepe to je vec stvar ukusa, ja ti generalno ne mogu dati odgovor jer je to diskutabilno. Ono sto je nekome lepo, meni je ruzno. Da l me razumes.
Da li voli osecajne, bezosecajne zavisi od njenih potreba i onim za cime zudi. Ako joj treba veza najverovatnije da ce svoju paznju usmeriti na nekog ko moze zadovoliti njenu zelju, sto ce reci da ce traziti nekog osecajnog tipa koji trazi isto.
Ako gleda mamine i tatine sinove sa racunom u banci jos pre rodjenja to ti govori sta....da je sponzorusa i da jedino sto je zanima od muskarca jeste novac.
Ako zelis da impresionras devojku budi ono sto jesi. Konsultuj se sa starijim drugarima ako ih imas a ne ovde na formu jer bas i neces dobiti nekih iskrenih i normalnih odgovora od pomoci. Pozdrav