Kakve muskarce vole devojke???

To neke klinke, vise dodje za tinejdzere nego LjIS.
U tim godimama devojke vole sve i svasta, neke vole feminizirane likove, deluju im manje muzevno, stoga i manje "pretece", neke vole "lose" momke, pljuge, alkohol, neke vole fancy momke, neke fudbalere.

Sto ljudi - sto cudi, zenama se ne moze ugoditi, budi sto jesi i uzivaj u tome, nekoj ce se vec svideti takav kakav jesi.

Jacob- Pa zna se. Gro nasih devojaka,voli tupave mladice.One sa glupavim bradama.Svi lice jedni na druge,kao jaje jajetu.Svi nose torbice preko ramena,naocare za sunce.Vokabular govora,iznosi nekih pola recenice.Pa i to,izreceno mucavo.Ali taj dlakavi,homo sapiens,"valja" drogu,ima love ko hovana.On vodi glupu plavusu,na
splavove.Kupuje joj skupu garderobu....Za uzvrat,ona mu radi sve seksualne gadosti,koje ni sam Frojd,nije opisao u svojim naucnim radovima,iz seksologije.
Ponekad joj prenese neku polnu bolest.Naravno,plati joj lecenje u privatnoj Klinici.Ne kazem,da nema i dobrih i postenih devojaka....ali.....Evri su zamaglili vid i
mozak,vecini nasih devojaka.Tesko je danas,povuci crtu,izmedju normalnih devojaka i prostitki.Menjanje muskaraca,grupni seks,u privatnim stanovima,krimi-muskaraca,uzelo je velikog maha.Naglo siromasenje,stanovnistva,dovodi do sve veceg promiskuiteta devojaka.One su svesne,da im mladost veoma brzo prolazi.
Sa druge strane,beda kuca na vrata Srbije,snagom tornada.Svi se sa razlogom bojimo,da ce uzasna beda devedesetih godina,doci u jos strasnijem obliku.
Neznam,da li se svi secaju,kada su stranke opozicije,gladnim Beogradjanima,na Trgu Republike,delile besplatno,glavice kupusa i vekne hlebova.Prema tome,sta
na zalost mozemo prigovoriti lepim devojkama,koje prodaju svoja savrsena tela,za lepe haljine i provod.Nazalost-to je nasa Sudbina,koju nam je ili Bog ili Djavo
namenio.Mi smo Srbi,i nama spasa nema-Amin !!!

Kakve,lepe,visoke,zgodne,bogate,ili dobre,osecajne koji je vole i cene?:??
Mislim na mladje devojke,14,15,16 godina...Ako moze zenska,i muska misljenja!!!I kako smuvati devojku,ako ima nneki trik,nestooo HEHEHEEE :think:

U kategoriju madjih devojaka ja bih svrstala od 16 pa navise, a sve ispod toga su deca, ajde devojcurci. Ne znam koliko imas godina ali znaj da tvoje vrsnjakinje uvek teze da imaju starije momke te ako zelis malo akcije savetujem ti da sacekas malo ako si izmedju 14 i 16 te. Fokusiraj se ti na skolu a za devojke ima vreme. Sta ces raditi u 18 a da ne pricam o periodu iza 20...to je najlepse...mada ti sigurno mislis dugacije.
A da li devojka preferira visoke , lepe to je vec stvar ukusa, ja ti generalno ne mogu dati odgovor jer je to diskutabilno. Ono sto je nekome lepo, meni je ruzno. Da l me razumes.
Da li voli osecajne, bezosecajne zavisi od njenih potreba i onim za cime zudi. Ako joj treba veza najverovatnije da ce svoju paznju usmeriti na nekog ko moze zadovoliti njenu zelju, sto ce reci da ce traziti nekog osecajnog tipa koji trazi isto.
Ako gleda mamine i tatine sinove sa racunom u banci jos pre rodjenja to ti govori sta....da je sponzorusa i da jedino sto je zanima od muskarca jeste novac.
Ako zelis da impresionras devojku budi ono sto jesi. Konsultuj se sa starijim drugarima ako ih imas a ne ovde na formu jer bas i neces dobiti nekih iskrenih i normalnih odgovora od pomoci. Pozdrav :)

U kategoriju madjih devojaka ja bih svrstala od 16 pa navise, a sve ispod toga su deca, ajde devojcurci. Ne znam koliko imas godina ali znaj da tvoje vrsnjakinje uvek teze da imaju starije momke te ako zelis malo akcije savetujem ti da sacekas malo ako si izmedju 14 i 16 te. Fokusiraj se ti na skolu a za devojke ima vreme. Sta ces raditi u 18 a da ne pricam o periodu iza 20...to je najlepse...mada ti sigurno mislis dugacije.
A da li devojka preferira visoke , lepe to je vec stvar ukusa, ja ti generalno ne mogu dati odgovor jer je to diskutabilno. Ono sto je nekome lepo, meni je ruzno. Da l me razumes.
Da li voli osecajne, bezosecajne zavisi od njenih potreba i onim za cime zudi. Ako joj treba veza najverovatnije da ce svoju paznju usmeriti na nekog ko moze zadovoliti njenu zelju, sto ce reci da ce traziti nekog osecajnog tipa koji trazi isto.
Ako gleda mamine i tatine sinove sa racunom u banci jos pre rodjenja to ti govori sta....da je sponzorusa i da jedino sto je zanima od muskarca jeste novac.
Ako zelis da impresionras devojku budi ono sto jesi. Konsultuj se sa starijim drugarima ako ih imas a ne ovde na formu jer bas i neces dobiti nekih iskrenih i normalnih odgovora od pomoci. Pozdrav :)

E,hvala ti :D...Do sad sam na svakakve nailazio...Uglavnom vole nakurcene,ja sam iz malog grada,i sad kad treba da odem u Bg u srednju,i kad sam upoznao devojke odatle,cini mi se da vise vole neke koje ce da ih stite,vole ih i ne varaju...
A ima i onih'Zeljna ***** ko sibir sunca',i onih sto oce pare...msm,zavisi na sta naletim :D

Kakve,lepe,visoke,zgodne,bogate,ili dobre,osecajne koji je vole i cene?:??
Mislim na mladje devojke,14,15,16 godina...Ako moze zenska,i muska misljenja!!!I kako smuvati devojku,ako ima nneki trik,nestooo HEHEHEEE :think:

Mislim da je svako uopstavanje, potpuno besmisleno jer se svi mi razlikujemo.
Ako već želiš da ''smuvaš'' neku maloletnicu (ili već, bilo koju devojku), potrudi se da je upoznaš i da tako vidiš šta ona želi. :)
Srećno :)

E,hvala ti :D...Do sad sam na svakakve nailazio...Uglavnom vole nakurcene,ja sam iz malog grada,i sad kad treba da odem u Bg u srednju,i kad sam upoznao devojke odatle,cini mi se da vise vole neke koje ce da ih stite,vole ih i ne varaju...
A ima i onih'Zeljna ***** ko sibir sunca',i onih sto oce pare...msm,zavisi na sta naletim :D

Molim i drugi put. :D
Nisi ti bas tako naivan....naci ces to sto trazis. Pozdrav:cool:

^Aj ne lupaj Comi da te ne tepam, ok? :)

Inace, kakve vole, vole one koji imaju samopouzdanje u zdravim kolicinama. Suprotno od verovanja, ne vole supcine koje ce da ih tretiraju kao smece. Njih biraju zato sto takvi, pored svih mana imaju i kvalitete koje one traze. Nemoj da budes papuca, ali nemoj da budes ni totalni smrad prema njoj. Nego budi joj dobar, ali ako ti se nesto kod nje ne svidi, nemoj da glumis dobrog lika i da budes "pa dobro izgladicemo" nego brate naglasi. Budi tu za nju, brani joj cast. I da ne smaram vise. Znaci budi fin, ali imaj samopuzdanja i budi odlucan, pokazi da si naumio da bude tvoja i to je to.

Pa te supcine i imaju tu kolicinu samopouzdanja. Njima nije problem da pridju i kazu: "Mala sa mnom si od sada."

Ovo je iskarikirano, but you catch my drift.

Dok se fini momci neckaju, ne umeju da procitaju znakove. Cak iako uspeju da smuvaju devojku, onda ga preteraju sa princeza tretmanom.

Zene nece vec formiranog princa. One hoce nekog ko je grub po ivicama, ali unutra je ok. Hoce da oblikuju i stvore svog princa :lol:

Back